November sa ponesie v znamení nového albumu Justina Biebera – Purpose!

Viac ako tri roky si fanúšikovia Justina Biebera museli počkať na jeho nový štúdiový album. V polovici novembra sa konečne dočkajú – kanadský spevák na trh uvedie svoju novinku Purpose!

Justin Bieber patrí k tým najúspešnejším interprétom poslednej dekády. Na konte má už milióny predaných albumov, takmer dve desiatky úspešných singlov a jeho koncertné turné patria medzi komerčne najúspešnejšie . Medzi top umelcov patrí aj v rámci sociálnych sietí, kde ho na Facebooku a na Twitteri sledujú desiatky miliónov fanúšikov.

Svoj posledný album vydal Justin Bieber v lete roku 2012. Z albumu Believe vtedy vzišlo niekoľko veľkých hitov (napríklad Boyfriend, As Long As You Love Me či Beauty And A Beat), potom sa ale spevák stiahol do ústrania a počuť sme o ňom mohli predovšetkým v  v súvisloti s údajným držaním drog, rušením nočného kľudu, či napadnutím fotografa.

Justin ale nelenil a v absolútnej tichosti pracoval na svojom štvrtom štúdiovom albume. Album Purpose vyjde 13. novembra a jeho základná verzia prinesie celkom trinásť piesní. Album bude, samozrejme, obsahovať aj nedávny hit Where Are Ü Now, ktorý Justin nahral s Jack Ü, teda spoločným projektom Dipla a Skrillexa, ale aj aktuálnu hitovku What Do You Mean?, ktorá sa krátko po vydaní vyšplhala na prvú priečku iTunes vo viac ako 90 krajinách

Album Purpuse, ktorý bude dostupný napríklad aj na vinyle a v deluxe podobe na CD s tromi bonusovými trackmi, bude bohatý aj na hosťov. Na piesňach sa podieľal napríklad aj Ed Sheeran, Benjamin Levin a la Benny Blanco, James Abrahart či americký skladateľ Maejor, v jednotlivých songoch si zahostovali Big Sean, Travis Scott, Nas či Ariana Grande.

V týchto dňoch Justin predstavuje z nového albumu ďalši singel, ktorým je song Sorry. Tanečne ladená pieseň, ktorá bola fanúšikmi prijatá veľmi pozitívne, vznikla v produkcii už spomínaného Skrillexa.

Justin Bieber novým albumom Purpose jednoznačne potvrdzuje, že už v žiadnom prípade nepatrí len do kategórie teenagerskej hviezdy. Hudobne veľmi dospel a je treba ho začať brať vážne – ako plnohodnotného a všestranne nadaného hudobníka.

Justin Bieber sa vracia s novým štúdiovým albumom! Jeho štvrtý radový album „Purpose“ vyjde pod hlavičkou Universal Music už 13. novembra, tak buďte pri tom!

https://www.justinbiebermusic.com
https://www.facebook.com/JustinBieber

JUSTIN BIEBER_Cover_Purpose_300CMYK_web

Zdroj: Universal Music s.r.o.