Novinky z dielne THORWALD!

Grindcoroví Košičania THORWALD vydávajú svoj posledný album „Kolízie Systému“ na LP v počte 40ks, o ktoré sa postaral Adrik (punkgen.sk). Vydanie sa kus posunulo, pretože Adrik bol mimo republiky, no v týchto dňoch už je LP na svete.

Predáva sa za 12€, čo akurát pokryje náklady, ktoré do toho boli investované. Záujem je vraj veľký, tak sa rozmýšľa aj nad alternatívou – CD, ale to boli radi, keby sa toho niekto ujal, pretože sami sa tým už nechcú zaťažovať, keďže sa chalani pustili do nahrávania novinky, ktorá už aj momentálne nahratá a čaká sa len na mix a mastering.

Jedná sa o 5 nových skladieb, plus jeden cover od MOTÖRHEAD. Celková dĺžka je niečo okolo 12min., čiže z toho vznikne buď nejaké mini cd (EP?), alebo by aj radi šli do nejakého splitka. Cover vyjde v najbližších dňoch u amerických The Hills Are Dead Rec., ako kompilácia „Tribute To MOTÖRHEAD „Aces Of Grind“ – https://thehillsaredead.bandcamp.com/album/aces-f-grind-grindcore-tribute-to-mot-rhead U košičanov sa začína opäť kuť poriadny grindcore, nám už len ostáva čakať a tešiť sa na ďalšiu záplavu dravých jázd!

Linky:
https://www.facebook.com/Thorwaldgrind/
https://bandzone.cz/thorwald

Zdroj: Lukáš „Bukáčo“ Polák