Novinky z pripravovaného albumu Adama Ďuricu a silent disco môžete zažiť už tento víkend na novej Fun Rádio Dohode v Malackách!

Nová lepšia Fun Rádio Dohoda zavíta ešte do troch miest a všade zahrá aj obľúbený Adam Ďurica. Vystúpi v sprievode viacerých muzikantov a sám vraví, že už môže hovoriť o vlastnom Big Bande. Kvôli Dohode si sympatický spevák pripravil unikátny program a fanúšikom sľubuje aj nezabudnuteľné prekvapenie. Odkazuje im, že na festivale sa spolu riadne vybláznia.

Adam zahrá i nový singel „#SPOLU“, ktorý je predzvesťou jeho ďalšieho albumu. Návštevníci zažijú aj skvelú silent diskotéku, počas ktorej sa budú zabávať a tancovať so slúchadlami na ušiach! Sprevádzať ju bude veselá penová party. Organizátori festivalu pripravili aj ďalšiu super novinku. Z okolitých miest a obcí bude na žúr fanúšikov zvážať špeciálny autobus a to úplne zadarmo! Najbližšie si to môžete užiť na Dohode v Malackách už 30-ho júla a potom aj v Bojniciach a v Poprade!

Richard Müller, Fragile, Polemic a Campana Batucada, ako aj ďalší skvelí muzikanti vystúpia na novej vylepšenej Fun Rádio Dohode v Malackách. Na koncert v Zámockom parku sa teší tiež obľúbený Adam Ďurica, ktorý si kvôli tomuto festivalu nielenže pripravil unikátny program, ale dokonca zostavil aj vlastný Big Band!

„Novú Dohodu vnímam ako super akciu v príjemných lokalitách kde môžete vidieť to najlepšie zo slovenskej hudobnej scény. Ja som si prizval k svojej kapele ďalších muzikantov a spevákov, teda už môžeme hovoriť o tom, že to bude taký Adam Ďurica Big Band, Na novej Dohode zahráme nový playlist, ktorý bude nabúchaný, a máme v ňom schované aj jedno prekvápko. Myslím si, že je to čosi nevídané, čo by odo mňa nikto nečakal a dobre sa na ňom všetci vybláznime,“ vraví trochu tajomne Adam Ďurica.

Adam Durica_Dohoda_2015

Sympatický mladý umelec vystúpi na všetkých troch Dohodách, ktoré nadšencov festivalov ešte čakajú do konca leta. Organizátori pre fanúšikov pripravili aj super novinku! Chceli im zabezpečiť dokonalý komfort a tak ich na najväčší letný žúr bude z okolitých miest a obcí zvážať špeciálny bezplatný autobus! Do Malaciek pôjde cez Kostolište, Gajary, Jakubov, Male Leváre a Veľké Leváre. Kyvadlová doprava bude fungovať aj počas festivalu v Bojniciach a v Poprade. Adam Ďurica verí, že toto si už fakt nikto nemôže nechať ujsť!

„V Malackách som hral aj minulý rok, bolo tam jednoducho perfektne, veľmi sa nám tam páčilo. V Bojniciach som vlani vystúpil neplánovane sám s gitarou, aj keď som tam pôvodne vôbec nemal hrať. Už som mal totiž zbalený kufor na dovolenku a vtedy mi zavolali. Bolo to skvelé, rád si to zopakujem. No a do Popradu na Dohodu sa vrátim po asi siedmich rokoch, takže na Poprad sa teším najviac,“ dodáva s úsmevom Adam Ďurica.

Adam sľubuje, že všetky tri Dohody budú poriadnou žúrkou. Nepozná totiž nič lepšie ako festivaly pod holým nebom.

Fun Rádio Dohoda

„Milujem ich! A dokonca mám taký veľký sen, že raz spravím vlastný koncert pod otvoreným nebom, tak ako to urobil napríklad Elán. Užijem si to o to viac, že teraz som skoro stále zavretý v štúdiu. Len nedávno som pustil do sveta nový singel „#SPOLU“, ktorý predznamenáva nový album. Ten by som chcel vydať ešte tento rok,“ uzavrel Adam Ďurica.

Najväčší letný žúr ponúka mnoho vychytávok a jednou z posledných a najzaujímavejších je silent disco! Je to unikátna tanečná akcia, na ktorej je „ticho“. Každý účastník totiž dostane slúchadlá, v ktorých bude počuť, čo práve hrá DJ a môže si tancovať ako chce. Netradičnú diskotéku bude sprevádzať penová party. Najbližšia Fun Rádio Dohoda bude v Malackách už 30-ho júla. Okrem spomínaných umelcov na nej vystúpia aj Funkiez, Kmeťoband, Puding Pani Elvisovej, Sima Martausová, Komajota a Mista. Adam Ďurica sa teší aj na Bojnice 13.8. a Poprad. 27.8. Lístky sa dajú kúpiť v sieti predpredaj.sk: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/6529/nova-fun-radio-dohoda alebo prostredníctvom webu Dohody www.funradio.sk/dohoda/. Novinky o festivale sledujte aj na facebooku: https://www.facebook.com/FunRadioDohoda/?fref=ts

Funradio Dohoda_ Malacky

Zdroj: Propaganda House s.r.o.