Nový duet kapely Jelen a Debbi – Mars a Venuše – vznikol náhodne na spoločných skúškach. Speváčka sa v ňom po dlhej dobe vracia k češtine!

Po úspešnom premiérovom duete s Janou Kirschner (Co bylo dál?) prichádza obľúbená česká kapela Jelen s ďalším duetom Mars a Venuše, v ktorom tentokrát spojili sily s vynikajúcou speváčkou Debbi. Posledný mesiac minulého roku spoločne absolvovali vianočné turné, ktoré zakončili v beznádejne vypredanom Fórume Karlín. Počas spoločných skúšok tak vznikol tento singel, ktorý je inšpirovaný odvekým príbehom vzťahu muža a ženy.

„Ešte pred turné sme pri jamovaní v spoločnosti Debbi často hrali a spievali. Pri tom vznikla práve táto pieseň, ktorú sme zaradili do nášho vianočného playlistu a u divákov mala evidentný úspech. Na základe toho sme ju nahrali aj v štúdiu,“ približuje frontman kapely Jelen Jindra Polák.

„Pre mňa bol sviatok zaspievať si s Jelenmi, a ešte k tomu po česky. Sú to pro mňa mimoriadne zážitky,“ dodáva Debbi, ktorá je za svoj vlaňajší štúdiový album Break nominovaná na hudobnú cenu Anděl. To, či nomináciu v kategórii sólová interpretka premení na víťazstvo, si môžete pozrieť už v zajtrajšom prenose odovzdávania prestížnych hudobných ocenení – Ceny Anděl.

Jelen v roku 2014 získali ocenenie Anděl v kategórii Objav roka a vlani si prevzali cenu za Kapelu roka. Koncertný kalendár na tento rok už majú takmer plný. Okrem vypredaných jarných koncertov, ktoré už absolvovali v rodnej vlasti, minulý týždeň opäť hosťovali na koncerte skupiny Desmod v Bratislave (13.3.) a rovnako budú ich hosťami v Trenčíne (23.3.). Okrem živých vystúpení začínajú intenzívne pracovať aj na novom štúdiovom albume.

Jelen & Debbi – Mars a Venuše

Zdroj: TS