Nový klip NO NAME „S Láskou“ dostal unikátnu filmovú podobu! 

Skupina NO NAME na chvíľu zmenila oblasť umeleckého pôsobenia! Na nový singel „S Láskou“ sa totiž rozhodla nakrútiť obrazový skvost. Chalanom už nestačil obyčajný videoklip, nakrútili k nemu dokonca film! Snímku má na svedomí oceňovaný filmár Juraj Lehotský, dokonalú filmovú podobu jej dodal kameraman Timoteja Križka.

Nakrúcala sa výlučne v exteriéroch blízko mesta Šaľa. Hlavné postavy stvárňujú kazateľ a spisovateľ Daniel Pastirčák so synom Damiánom a Ľuboš Krajčovič. So singla „S Láskou“ sa pár týždňov po nasadení stal hit. NO NAME sa tešia, ako skladbu fanúšikom zahrajú naživo na „S Láskou NO NAME tour 2016“.

Obľúbená skupina NO NAME má pre fanúšikov ďalšie netradičné prekvapenie. Singel „S Láskou“, ktorý sa stal po pár týždňoch veľkým hitom, dostal unikátnu obrazovú podobu.

image1

„Nie je to obyčajný videoklip. Rozhodli sme sa pre nakrútenie filmu a oslovili sme opäť výborného filmára Juraja Lehotského. S Jurajom a jeho tímom totiž spolupracujeme už roky. Páči sa nám jeho videnie našej hudby a aj to, že je otvorený novým nápadom, impulzom. Scenáre, ktoré vytvára, realizuje s ohľadom na pôsobenie kapely, je nenásilný a poukazuje na viacvýznamovosť výpovedí našich piesní. Tentoraz si Juraj vybral kameramana Timoteja Križku a vedel prečo. Výsledok je viac filmový ako je bežné pri hudobných videách,“ vysvetľuje líder skupiny NO NAME Igor Timko.

Snímka sa nakrúcala výlučne v exteriéroch, čo nebolo jednoduché. Filmárom sa podarilo dokonale zachytiť atmosféru, ktorú chceli NO NAME prezentovať.

„Nakrúcalo sa na poli v blízkosti mesta Šaľa. Bolo to náročné na prípravu. Umelý dážď,  hmla, herci. Jednoducho preteky s časom. Pracovali sme od skorých ranných hodín. Aj keď je štáb výborne pripravený, človek nikdy nevie, čo sa môže stať a tak je zakaždým takéto nakrúcanie adrenalínová záležitosť. S výsledkom sme však viac ako spokojní. Film má atmosféru, ktorou sme sa prostredníctvom našej hudby doteraz neprezentovali. Je to aj tým, že ak máte režiséra Juraja Lehotského v jednej kope s Timotejom Križkom za kamerou, je isté, že nenakrúcate video, ale film!“ teší sa Igor Timko.

NO NAME hrá v zostave Igor Timko, spev, Dušan Timko, gitara, Ivan Timko, bicie, Roman Timko, gitara, Vilo Gutray, basa a Zoli Sallai, klávesy. Už pravidelným hosťom albumov skupiny je Martin Gašpar, ktorý hosťuje na basovú gitaru v niekoľkých piesňach nového albumu „S Láskou“. V novom klipe však účinkujú len vybraní herci.

„Kasting sme prenechali Jurajovi Lehotskému. Ten si do klipu obsadil hercov, s ktorými už spolupracoval, alebo ich mal v hľadáčiku. Hrajú v tom teda kazateľ a spisovateľ Daniel Pastirčák so synom Damiánom, Ľuboš Krajčovič a konečne sme mali na pľaci aj herečku ktorá nepotrebuje maskérku…“ záhadne sa usmieva Igor Timko.

Chalani z No Name sú zvedaví nielen na to, ako publikum prijme nový film. Ešte viac sa 7-násobný Slávik bez hraníc teší na turné, kde singel „S Láskou“ a ďalšie hity zahrá naživo. Vstupenky na jarné „S Láskou NO NAME tour 2016“ sa na Slovensku dajú zakúpiť na www.ticketportal.sk a na koncerty v Česku na www.ticketstream.cz. Všetky novinky a informácie o skupine nájdete na www.no-name.sk a na facebookových stránkach kapely https://www.facebook.com/noname.sk?fref=ts.

2

S Láskou NO NAME tour 2016
11.3.2016 Plzeň
12.3.2016 Písek
15.3.2016 Zlín
17.3.2016 Brno
24.3.2016 Ústi and Labem
25.3.2016 Liberec
15.4.2016 Hradec Králové
16.4.2016 Trutnov
20.4.2016 Bratislava
24.4.2016 Košice
28.4.2016 Ostrava
1.11.2016 Praha oslava 20-tich rokov NO NAME

Zdroj: Propaganda House s.r.o.