Nový Slovenský Label KickMaSomaAss Records.

KickMaSomaAss (KMSA) je nový slovenský techno label, ktorý vznikol na koci roku 2015. Založil ho slovenský techno producent Andrej Belák aka Andy BSK  žijúci v Nemecku. Je zameraný na Hardgroove Techno, Tribal Techno a Funky Techno žáner a jeho hlavným cieľom je priniesť do sveta hudby takzvaný RARE TECHNO GROOVE, ktorý sa pomaly stráca z našich pultov a internetových obchodou a nahrádzajú ho pomalé komerčné štýly ako minimal a edm. Zakladateľ labelu si predsavzal vydávať hudbu hlavne na vinyle, platni. Úlohou KMSA má byť vniesť nový život do vinylového priemyslu, ktorý je priam bombardovaný komerciou  a priniesť tak zákazníkovi už spomínaný rare techno groove. Riadi sa heslom VINYL NEVER DIE a REAL DJS PLAY VINYL.

Prvý vinyl z názvom CENTRIFUGE EP vyhral ocenenie BEST DANCE ELECTRONICA EP v USA a niektoré skladby ktoré vyšli na tomto EP boli také žiadané, že sa vypredal celý náklad vinylov a musel sa spraviť repress aby sa pokryl dopyt. Label sa po tomto úspechu rozhodol vydávať skladby aj digitálne vo forme súborov mp3 alebo wav na rôznych internetových portáloch ako napr. Beatport, iTunes, Amazon, Juno,…a mnoho ďalších. V súčastnosti už podpísalo spoluprácu s labelom viac ako 12 hudobných producentov z celého sveta. Do budúcnosti labelu asi len toľko, že plánuje sa dostať medzi špičku v Hardgroove Techno scéne a do roka vydať minimálne 6 vinylov zameraných len na hore spomínané štýly.

Od prvého augusta je v predaji už tretí vinyl s názvom BACK TO THE ROOTS EP. Jedná sa o LP platňu, ktorá obsahuje štyri skladby a na svedomí ju má zakladateľ labelu Andy BSK. Remixy pre tento vinyl pripravili Wyrus, DJ BrutecNorman Andretti aka Quarill.

KickMaSomaAss_Records
Originálna verzia od slovenského Andy BSK sa nesie v rytme old school techna s prvkami novodobého hardgroove techna. Rýchle bpm, tribal perkusie a tvrdý basový základ. Jedná sa o rare techno groove ktorý v dnešnej dobe ťažko zoženiete na platni kedže každý producent ide s bpm dole a prispôsobuje sa komerčnej scéne.
Chorvátsky producent Wyrus sa so svojím remixom na tejto platni naozaj vytiahol. Jeho beat je taký chytľavý, že každý kto holduje tomuto štýlu mu okamžite podľahne. Prvky funky a deep sa spolu prelínajú v jednej výbornej hardgroove techno skladbe. Jedná sa o jednu z jeho najlepších skladieb, ktorú kedy vytvoril.
Francúzky Bruno Valenzuela aka DJ Brutec, žijúci v Granade v Španielsku má na svedomí ďalší remix. Tento producent je pre fanúšikov labelu už známou tvárou z Centrifuge EP. Pán Brutec nám pripravil kvalitné hardgroove techno s kvalitnými perkusiami a výborným tempom. Verím tomu, že každý DJ ocení túto skladbu na svojej party.
Posledným pánom na holenie je pán až z „ďalekého“ maďarska a to pán Norman Andretti aka Quarill. Tento maďarský producent má na svojom konte nespočetné množstvo skladieb z tribal a funky tématikou. Jeho remix sa tento raz nesie v štýle rýchleho funky techna a prvkami deep zvukov, ktoré túto skladbu výborne dotvárajú. Je to skladba, ktorú si môže DJ zahrať či už na party alebo afterparty.

Back To the Roots EP je k dispozícií aj v digitálnej verzií, ktorá okrem týchto štyroch skladieb obsahuje ešte remixy od Eric Snad, Lorenz B, Eloy Palma, Mark Malle a Dragon Hoang.

Verím tomu, že som Vás navnadil na to aby ste si toto nové EP aspoň zo zvedavosti vypočuli. Na soundcloud hudobný prehávač alebo odkaz do shopu na kúpu vinylu použite linky ktoré sú uvedené hneď pod týmto textom alebo vyhľadajte nás cez google, bing, alebo yahoo.

Kúpiť Vinyl na:
Vinyl-Distribution
Deejay
DjShop
Decks
Vinyl24
Juno Records

Zdroj: KickMaSomaAss