Nový študentský festival Back to School štartuje vo veľkom štýle: „Á-čkové“ kapely a prestavba internátu!

Slovenskí študenti majú nový sviatok – v októbri vypukne 1. ročník nového študentského festivalu „BACK TO SCHOOL“. Organizátori sľubujú koncerty najlepších kapiel a neostávajú len pri nich.

Jednému zo študentov navyše od základov zmenia študentský život. Jednu z izieb na bratislavských Mlynoch prerobia a luxusne zariadia. Aby toho nebolo málo, vstup na nový študentský festival bude zadarmo!

F02B5144small

Slovenskí študenti by si mali do kalendára poznačiť nový sviatok – v októbri totiž vypukne 1. ročník nového študentského festivalu s názvom „BACK TO SCHOOL“. Na niekoľkohodinovú sériu koncertov v Mlynskej Doline sa môžu tešiť už čoskoro, 7. októbra 2014.

Organizátori sľubujú koncerty tých najlepších kapiel. V rámci nadupaného line-upu vystúpia kapely Polemic, Billy Barman, AMO & Band, Vidiek, Talkshow, Bad Karma Boy a Trolejboys.

A52Z6311

Prečo a ako vlastne vznikol najnovší prírastok na našej festivalovej scéne? „Páčila sa nám myšlienka, osláviť začiatok školského roka podobnou veľkolepou akciou…“ vysvetlil organizátor akcie Juraj Cocher. „Myslím, že dôvod na oslavu nie je len ukončenie roka, ale aj začiatok toho nového,“ pridáva sa organizátor podujatia Miloš Oríšek.

Podujatie „BACK TO SCHOOL“ však neprinesie len kopec kvalitnej hudby. Hlavný partner festivalu – Slovenská sporiteľňa prerobí jednu zo starších izieb na bratislavských Mlynoch a premení ju na nadštandardne zariadený Golden Space. A študent, ktorý zvíťazí v súťaži, ju bude môcť celý rok využívať! Zapojiť sa môžu všetci, čo majú alebo si otvoria Space účet v Slovenskej sporiteľni.

AMO_2245 uprava SMALL Foto David Virgala

Aby toho nebolo málo, vstup na nový študentský festival bude zadarmo! Organizátori majú navyše už teraz výbornú správu pre všetkých slovenských študentov, týkajúcu sa ďalšieho ročníka festivalu: „Do budúcnosti plánujeme akciu rozšíriť aj do ďalších študentských miest na Slovensku,“ prezrádza Juraj Cocher.

Na nový študentský sviatok sa teda od budúceho roka môžu tešiť i študenti v ostatných univerzitných mestách po celom Slovensku…

BB_vizual_tlacsprava01

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: GGP Production