Nový videoklip skupiny Gladiator je vonku!

Mimoriadne úspešnej novinke skupiny Gladiator dnes vychádza oficiálne aj nový videoklip. Práve skladba „Sám s ňou“, z ich posledného albumu „13“, sa stala najhranejšou v slovenskom éteri. Exkluzívnu premiéru videoklipu si fanúšikovia tejto slovenskej rockovej legendy mohli po prvýkrát pozrieť dnes predpoludním na webe Rádia Expres.

Klip, v ktorom hlavnými aktérmi boli práve poslucháči Rádia Expres sa natáčal pod taktovkou režiséra Karola Vosátka, ktorý dodal vizuál už nejednej piesni Gladiatorov. Atmosféru tejto romantickejšej skladby z ich dielne zdôrazňuje videoklip, ktorého dejiskom sa stal bratislavský klub Barrock.

„Nový album ako aj videoklip nám vyšiel po viac ako piatich rokoch, takže chuť do práce bola určite veľká. Účinkujúci boli skvelí a práca režiséra Karola Vosátka ako vždy jedinečná“, prezrádzajú členovia skupiny Gladiator.

Klip ako z filmu zobrazuje príbeh, ktorý už zažil asi každý z nás. „Sám s ňou“, s tou, ktorú hľadá hlavný hrdina aj práve v tomto videoklipe vychádza viac menej z reality každodenného života. Podarí sa mu však nájsť tú pravú? Nechajme sa prekvapiť…

Zdroj: Topfest, s.r.o.