Nu Spirit Club 8th bday x Lobster Theremin.

Imre Kiss, S Olbricht, Ozel AB. Lobster Theremin. Techno, house, acid, electro. Všetko čo by nemalo chýbať v iPode ostrieľaného Budapeštianskeho clubbera. V posledný novembrový piatok ako náš narodeninový darček pre vás celú noc “Lobster Theremin takeover” na hornom stage v Bratislavskom ňuňu klube.

Ukážka toho čo teraz hýbe undergroundom v Berlíne, Amsterdame, Londýne od kiaľ prichádza Ozel AB, či Budapešti, domove prvých dvoch spomínaných pánov z už legendárneho a mega úspešného labelu Lobster Theremin. Ten bez preháňania posledných pár rokov určuje smer akým sa uberie vývoj klubovej hudby na celom svete.

Ako kontra k aktuálnemu zvuku na hornom stagei bude v basemente diktovať poctivé techníčko zostava lokálnych legiend na čele s Loktibradom. Na jeho spoločný set s Tokym s láskou spomínajú aj v notoricky známom Berlínskom Berghaine, je stálym inventárom na najdlhšie fungujúcej Bratislavskej techno párty PVC a má prsty v trackoch, ktoré sa právom považujú za techno hymny. 

Sekundovať bude nemenej legendárny Milos, minimalovy pionier na Slovensku a zakladateľ labelu Leporelo, ktoré je pevne zakorenené na slovenskej, ale aj svetovej scéne už 15 rokov a v portfóliu má medzinárodnú paletu producentov.

Legendárnu treticu uzatvára Gambo, ktorého, ak náš klub či bar na Medenej navštevujete pravidelne, predstavovať netreba. Legenda vraví, že sa zúčastnil všetkých techno a house parties vo V4 či už ako dj, alebo clubber. Za to isto právom patrí medzi legendy!

Jedna z celomesačnej série narodeninových parties bude reflektovať náš pohľad na tanečnú klubovú hudbu vychádzajúcu z house a techno music a veríme, že tento špeciálny line up jasne určí kam v piatok 24.11. vybrať tajnú lásku na nezabudnuteľné rande či len tak si poriadne zakaliť a osláviť s nami osem rokov nekonečnej zábavy v NuSpirit Clube.

Zdroj: TS