Nu Spirit Fashion: Martin Hrča, Puojd, Popular & Novesta fashion show!

Nu Spirit predstavuje novú sériu akcií, na ktoých je našim cieľom preskúmať a predviesť tvorbu módných a nádejných slovenských módnych návrhárov.

Našim hosťom bude talentovaný Martin Hrča, výherca súťaže Brillance Fashion Talent so svojou glamour kolekciou. Tento sympatický študent módneho dizajnu na VŠVU predstaví svoju kolekciu „X“, ktorá je o hľadaní. Je o hľadaní podstaty telesnosti a bytia, v ich náväznosti na odev. „Označenie X na mape ako bod, ktorý ukrýva poklad, X ako menovateľ neznámej v rovniciach, X ako znamienko násobenia…“ Kolekcia pozostáva prevažne z kokteilových šiat v skrátenej dåžke, nohavíc so zvýšeným pásom , korzetov a zvrchníkov.

Za mladou značkou Puojd stojí textilná dizajnérka Michaela Bednárová. Svojou tvorbou sa snaží búrať stereotypy a vychovávať ľudí k nadhľadu. Pre Puojd je charakteristický svojský pohľad na tému vlastenectva a národnosti vyobrazením slovenského štátneho znaku v nezvyčajných variantoch, ale venuje sa tiež odľahčeným a hravým témam. Puojd predstavuje vo svojej novej kolekcii Wink s podtitulom „I wish I was sweet.“ svet sladkostí – gumení medvedíci, lízanky, cukríky, nanuky, včely letiace na sladké, vypadané zuby ako hrozba pre mlsné jazýčky. Okrem sviežej letnej kolekcie sa v premiére na Nu Spirit Fashion premietnu aj tri videá vytvorené pre Puojd z dielne Veroniky Obertovej (Ové pictures).

POPULAR® spojil svoje sily s európskou obuvníckou značkou NOVESTA a vznikla prvá exkluzívna limitovaná séria kabeliek a tenisiek s logom POPULAR & NOVESTA. Tenisky aj kabelky sú ručne potlačené a vyrobené na Slovensku, v ultra limitovanej sérii 200ks.

POPULAR® ( textilná dizajnérka Zuzana Kubánová a grafický dizajnér a DJj Michal Rafaj), ďalej predstaví novú sviežu kolekciu tašiek, tričiek a doplnkov. POPULAR® pôsobí na trhu už viac ako 6 rokov a okrem designovych produktov (tašky, trička, doplnky ) aktívne podporuje hudbu organizovaním Popular Night v Nu Spirite, alebo pestrou spoluprácou so svetovými hudobnými vydavateľstvami a klubmi v oblasti grafického designu a produktov. Michal Rafaj aka Dj Rafo je aj autorom plagátu a postará sa o warmup set akcie.

Značka NOVESTA predstavuje kolekciu STREET. Módna textilná a gumová obuv určená do mesta. Tento rad je charakteristický sýtymi farbami, usňovými detailami, odvážnymi limitovanými sériami a značným podielom ručnej práce. V množstve farieb si určite nájdete svoj štýl.

Po prehliadke sa začne veľká letná party Spaziergang by Yanko Král (H16) & Vili:am (PPE). Nu Spirit Fashion podporuje EXIT model management.

30.Jún.2011, Nu Spirit Club, Bratislava
Nu Spirit Fashion presents Martin Hrča, Puojd, Popular & Novesta fashion show
warm up- DJ Rafo, after- Spaziergang by DJs Yanko Král & Vili:am
Free entry.

Fashion

Zdroj: NuSpirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET