Nu:Dance: Magická sedmička sa už nezadržateľne blíži!

Narodeninová žúrka Nu:Dance Music je každý rok výnimočná a jedna z highlightov párty sezóny. Ako je už u nás zvykom, pôjde o pestrý mix neurofunku, liquidfunku, danceflooru, jumpupu, uk garage, experimental a future beats music.

Dva stage, na ktorých sa vyblázni az 14 djov. Na ich čele uznávaný anglický producent Voltage aka Cabin Fever, ktorý vo svojich trackoch dokáže obdivuhodne skĺbiť zvuky Hybrid Minds, DJ Hype či TC. Okrem neho si zahrajú aj ďalší rovnako zaujímaví hostia. Nudiť sa určite nebudete.

Takúto masívnu párty nemôžeš zmeškať! Preto nezabudni na dátum 18. septembra a príď s nami oslavovať. Pripravujeme to riadne spešl.

Za mixom sa vystriedajú:
VOLTAGE / UK
JIMMY DANGER / UK
JIMMY PE
GRNA live sax
GALAGHA
WHITHE
MIKRO
CUKER
FATSOUND
D-HIGH
M-CEE
ROBX
DCKDST
PIO

Vstupné:
Dresscode (čierna – biela) – 5€
Inak – 7€

Nu:Dance už nejeden piatok nakladá v slovenských kluboch kvalitné porcie súčasnej elektronickej hudby, pri ktorej neostane ani jeden zadok sedieť. Už 7 rokov vám do uší servíruje aktuálnu bass music, predovšetkým DNB. Okrem sledovania najnovších UK trendov nezabúda ani na domácu scénu, ktorú silno podporuje. Za uplynulý rok ste sa zabávali (niektorí mohli zabávať) na veľké mená ako Hybrid Minds, Mefjus, Zardonic, Technimatic, State of mind, Tantum Desire, Stenchman, Nu:tone, BTK, Neonlight, DC Breaks, A.M.C., či Loadstar na RAM Night. Netreba však zabudnúť ani na slovenské talenty ako úspešný Subtension, dvojica Dualscript, či mladučký Kutlo.

Všetkých fanúšikov dobre elektornickej hudby teda pozývame na oslavu nášho siedmeho výročia. KEDY A KDE? 18. septembra v UHU na Šafárikovom námestí. 2 stage, 14 djov, parádna hudba a skvelí ľudia. Každý milovník dance music si zaručene vypije svoju šálku lámaných beatov a nejednou si určite aj cinkneme.

Zároveň vám patrí veľké ĎAKUJEME za uplynulé roky a veľa spoločne prežitých hudobných zážitkov. Veľmi sa tešíme na to, čo príde a dúfame, že vy sa tešíte spolu s nami.

1

Zdroj: Nu:Dance