O laserovú šou v STEEL Aréne sa postarajú slovenskí držitelia Oscarov.

LASER Fest. Rozmenené na drobné, najväčšie hity od IMT Smile, Desmodu, Hexu a nadupaná svetelná šou. STEEL Aréna oslávi 9. narodeniny veľkolepou party. Fanúšikovia sa môžu 8. mája počas troch hodín tešiť na zážitok overený od Las Vegas až po Dubaj.

STEEL Aréna sa vždy mohla pýšiť celebritnými hosťami. Na zozname nechýbajú Sting, Bryan Adams, Armin van Buuren alebo DJ Tiestö a výnimkou nebude tohtoročná party. Absolútnu svetovú kvalitu rozbalí v Košiciach svetelnou šou firma KVANT, ktorá znásobí atmosféru koncertov najlepších slovenských kapiel s bilanciou „skladba rovná sa hit“. „Keď sme rozmýšľali nad dramaturgiou, rozhodli sme sa pre slovenských umelcov. Sme radi, že pozvanie prijali IMT Smile, Desmod a Hex, ktoré patria medzi naše najúspešnejšie kapely a firma KVANT je zase absolútnou špičkou v oblasti svetelných a laserových vizualizácií. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo spojiť to najlepšie, čo doma máme,“ uviedol Igor Havrila z ARENA Promotion.

Slovenská firma KVANT sa môže pýšiť viacerými prestížnymi oceneniami ako ILDA Awards 2014 považovanými za Oscarov v laserovom priemysle, či štyrmi prvými a dvomi druhými miestami za laserovú a multimediálnu šou v Las Vegas. Slovenská spoločnosť predviedla svoje majstrovstvo v plnej paráde aj počas osláv 1000. výročia založenia mesta Hanoi alebo v rámci národných dní v Abu Dhabí a Dubaji. „Laserová šou sa bude tematicky niesť v duchu osláv nášho výročia, ale pripravených máme viacero prekvapení pred koncertmi, aj počas nich. Môžem prezradiť, že o dokonalý vizuálny zážitok sa postará až pätnásť plnovýkonných RGB laserov a 9-metrová vodná stena na holografickú šou,“ dodal I. Havrila.

Lístky na LASER Fest si v môžete zakúpiť v sieti Ticketportal s tým, že k trom zakúpeným vstupenkám na státie získate štvrtú zdarma.

steel-arena

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.