Očakávaný videoklip Barbary Weiss zverejnený!

Iba pred dvoma dňami zverejnila začínajúca slovenská speváčka Barbara Weiss teasing svojho debutového videoklipu, ktorý za necelé dva dni získal viac ako 10 000 unikátnych zhliadnutí. Dnes prichádza s videoklipom samotným.

7.11. 2014, Bratislava – Začínajúca 19-ročná speváčka Barbara Weiss dnes zverejnila svoj debutový videoklip k singlu LIES. Videoklip i pieseň produkovala spoločnosť PS production na čele s producentom Petrom Stankovským.

foto brano molnar-3285

Videoklip sa nakrúcal počas dvoch dní pri Devínskom jazere. Jeho špecifikom je účinkovanie bubeníka svetovoho formátu Andreho Antunesa, ktorý si počas svojej kariéry zahral s takými osobnosťami, akými sú Sinead O’Connor či Amy Winehouse. “Nakrúcanie videoklipu som si veľmi užila, verím, že sa bude všetkým páčiť nielen on, ale aj celé znenie piesne LIES, povedala speváčka Barbara Weiss, “Veľmi sa teším, že Andre si našiel čas, aby v ňom účinkoval, je to pre mňa veľká pocta.”

Barbara Weiss je začínajúca slovenská speváčka pochádzajúca z Bratislavy. Zahraniční hudobníci jej už dnes predpovedajú veľkú hudobnú kariéru a hovoria o unikátnom hlase, aký sa nehľadá ľahko. Celý singel LIES a videoklip k nemu si môžete vypočuť a pozrieť tu: https://www.youtube.com/watch?v=IADRXD15ZoU&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=IADRXD15ZoU

Informácie a aktuálne novinky o Barbare Weiss môžete sledovať aj na jej Facebook fan page: https://on.fb.me/1Abhfmy a na Twitter konte @BarbaraWeiss_SK.

PS Production s.r.o. vznikla so zámerom vytvoriť platformu pre profesionálnych hudobných umelcov a obohatiť svet o nový prístup k hudbe. Prvoradým cieľom spoločnosti je tvoriť a promovať originálnu hudbu, ale i komplexnejšie projekty spájajúce viaceré druhy umenia.

Zdroj: PS production s.r.o.