Ochutnajte crème de la crème opernej tvorby!

Milí priatelia, na scénach SND sa už zajtra definitívne zatiahnu opony, aby sme počas letných divadelných prázdnin načerpali dostatok energie a inšpirácií, ktoré vám ponúkneme v novej divadelnej sezóne.

Práve teraz však nastáva čas, kedy sa môžete aj vy stať držiteľom najpohodlnejšej vstupenky – ABONENTKY, predplatenej vstupenky na sériu vybraných divadelných predstavení.

Využite príležitosť stať sa súčasťou slávnostnej atmosféry divadelných premiér a medzi prvými „ochutnať“ crème de la crème z tvorby Opery a Baletu SND. Abonentný balíček Premiéry opery a baletu vám umožní ponoriť sa srdcom (i zmyslami) do nezabudnuteľných stretnutí so svetovými režisérmi, či choreografmi a vidieť niekoľko unikátnych diel aj v slovenskej premiére!

Nadšencov, pre ktorých je návšteva opery divadelným sviatkom, nepochybne potešíme abonentkou Svet opery. Vďaka nej si budú môcť do sýtosti vychutnať spoločnosť takých hudobných velikánov akými sú Mozart, Verdi, Puccini, či Nedbal.

Fascinujú vás príbehy odhaľujúce naše zlyhania, zaváhania, ale aj osudové lásky? Najvyššiu literatúru na javisku objavíte s abonentným balíčkom Veľké príbehy. Takých, ktoré tvorili dejiny ľudstva a dokázali meniť spoločnosť…

Abonentka vám ponúka viacero výhod – možnosť vybrať si svoje obľúbené garantované miesto v hľadisku, ušetriť oproti bežnej cene vstupenky, získať individuálny prístup, či potešiť svojich najbližších. Navyše, ku každému balíčku sme pre vás pripravili milú pozornosť v podobe Ročenky na sezónu 2018/2019.

Nepremeškajte výhody, ktoré abonentky prinášajú. Ich predaj sa končí 31. 7. 2017!

Zdroj: SND