Olívia vydala debutový album „Všetko sa dá“, aj s Mandarínkou Darinkou.

Olívia. Najvýraznejší detský spevácky objav od čias Michaely Paštékovej a Martina Madeja. Jej debutový album má rovnako, ako jej prvý singel, optimistický názov „Všetko sa dá“. O tom, že sny sa môžu stať krásnou skutočnosťou určite presvedčí mladá Košičanka aj v ďalších deviatich skladbách.

Osemročný spevácky talent objavil Pavol Petrik. Obidvaja sa stretli náhodou, keď Olívia nahrávala reklamný spot pre detský zábavný park. Ako dodal, jej úžasný temperament ho nadchol a ich spontánna komunikácia sa nakoniec stala základom pre spoluprácu, ktorej výsledkom je debutový album.

Producentsky sa ňom okrem P. Petrika podieľal M. Vozár, texty napísal Tomáš Repčiak a nad spevom mala dozor hudobná pedagogička Lilly Maníčková. „Oli ma zaujala od prvej chvíle, ako sme sa stretli. Napriek tomu, že má iba osem rokov, nebojím sa povedať, že už teraz je veľkou profesionálkou a k povinnostiam sa stavia zodpovedne. Keďže všetky potrebné malé veci do seba zapadali, album sme pripravovali tak, aby to bola v prvom rade pre nás zábava,“ uviedol P. Petrik.

Album s desiatimi skladbami je živý, hravý a veselý. V deviatich originálnych skladbách sa odráža úprimný detský svet, v ktorom má charizmatická Olívia vlastné kráľovstvo a rada v ňom privíta každého, kto je naladený na rovnakú vlnovú dĺžku, ako ona. Vstupenkou sú chuť zabávať sa, hrať sa, ale aj snívať.

_MG_1925-2

„V každom období sa mi páči nejaká iná skladba, preto verím, že každý si na albume nájde svoju vlastnú obľúbenú pesničku, ktorá ho poteší. Zo začiatku sa mi najviac páčili „Vravím Vám“ a „V klube žien“, a to najmä kvôli textom, ktoré mi pripadali veľmi zábavné a zároveň pravdivé. Neskôr sa mi zapáčila „Vianočná“, pretože má veľmi chytľavú melódiu. Momentálne fičím na „Rozprávkovej“ a na „Pláži“. Pre mňa však vždy ostane najdôležitejšou pieseň „Všetko sa dá“, lebo ňou sa to všetko začalo,“ predstavila svoj album Olívia.

Bonusovou piesňou je dnes, aj vďaka viac ako 4,5 miliónom zhliadnutí na youtube, legendárna Mandarínka Darinka. Na príbehu o mandarínke a pomaranči, ktorí si museli prejsť strastiplnou cestou, aby nakoniec svoju lásku spečatili sobášom, vyrastali viaceré generácie a jej chytľavej melódii neodolala ani Olívia.

„Pieseň „Mandarínka Darinka“, ako aj ostatné detské pesničky od Petra Nagya, som poznala už ako malá a dodnes patria medzi moje obľúbené, ktoré si spievame doma s mojou sestričkou. Najradšej máme tú o krave, ktorá nenosí kravatu, alebo o zmaľovanej zebre, ale aj „Mandarínka“ je fajn, pretože má milý text, ktorý sa menším detičkám určite páči,“ dodala s úsmevom Olívia.

Debutový album Olívie „Všetko sa dá“ si môžete zakúpiť na www.oliviamusic.sk.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Marek Čecho