Olomoucké fasády zažili ďalšiu nálož videomappingu!

Zářící budovy, padající fasádu i automobilové závody mezi okny historického paláce – to všechno mohli včera vidět v Olomouci návštěvníci Festivalu světla a videomappingu VZÁŘÍ.

Nabitý program pokračuje i dnes. Program začíná v  18 hodin na olomouckém Horním náměstí koncertem Hope Astronaut. V 19.50 hod se na fasádu radnice promítne videomappingová projekce holandského týmu v Hlavní soutěži, která bude navíc speciálně opatřena komentářem pro nevidomé. Festivalový večer pak bude pokračovat stereoskopickým 3D koncertem skupiny Nylon Jail a v závěru večer se dozvíme, která z projekcí se divákům nejvíce líbila a který ze soutěžních týmů si letos odnese hlavní cenu.

VZÁŘÍ 2012 – Festival světla a videomappingu VZÁŘÍ se koná v Olomouci od 25. do 29. září 2012. V soutěžní části programu budou diváci moci sledovat originální videomappingové projekce na historické budovy v centru Olomouce, připravené jsou i koncerty, workshopy a zajímavé výstavy. Na internetových stránkách www.vzari.cz naleznete podrobný program festivalu včetně všech doprovodných akcí. Přidejte se k fanouškům festivalu na Facebooku  www.facebook.com/septembeam.

Zdroj: Crest Communications a.s.