Ondřej Brzobohatý pokrstí dnes v Bratislave album Indentity!

Multitalentovaný umelec Ondřej Brzobohatý, ktorý momentálne žiari ako porotca v šou X Factor, vydáva prvý sólový album. Unikátnu dosku „IDENTITY“ predstaví na jedinom exkluzívnom slovenskom koncerte už dnes večer v bratislavskom hudobnom klube Ateliér Babylon.

Po dlhom čakaní prináša charizmatický multiinštrumentalista Ondřej Brzobohatý svoj prvý sólový a autorsky jedinečný album „Identity“. Doska vychádzajúca v týchto dňoch pod hlavičkou vydavateľstva SUPRAPHON, je hybridom jazzu, popu, funky a soulu. Ako Ondřej prezrádza, nerád totiž premýšľa o žánroch: „Vždy sa tak trochu zdráham, keď mám hovoriť o hudobných štýloch. Hudbu neškatuľkujem. Pre mňa je iba dobrá alebo zlá hudba“.

ondrej brzobohaty 03

Na albume sa nachádzajú výhradne autorské piesne – desať silných skladieb, inšpirovaných Ondřejovým vlastným životom a osobitosťou jeho ľudskej identity. Hudobník ich nahral so svojimi koncertnými spoluhráčmi, Tomášom Kozelkom (bicie), Matúšom Kobylkou (saxofón), Jaroslavom Pokorným (basgitara) a Ondřejom Fišerom (gitara), pod taktovkou dirigenta Jána Kučeru.

Ondřej Brzobohatý je momentálne na klubovom turné, v rámci ktorého predstavuje album v premiére naživo. Slovenskí fanúšikovia sa môžu tešiť na jediný exkluzívny koncert v bratislavskom Ateléri Babylon už dnes večer https://babylonatelier.sk/program/koncert/529-ob. Počas koncertu odznie i pilotný singel z albumu, duet s Petrom Cmorikom „Vietor“ https://www.youtube.com/watch?v=mHhJoxq0v54.

Zdroj: SUPRAPHON/ SOUL FOR SHOW
Foto: Benedikt Renč