Ooops! Workshop v DK Zrkadlový háj!

Na Slovensku existuje tradícia humoristických hereckých dvojíc typu Lasica a Satinský. Tá čerpá zo svojich českých vzorov Voskovec – Werich, Suchý – Šlitr s dávnym odkazom Laurela a Hardyho.

V súčasnosti na Slovensku chýba svieži humor aktívnych divadelných ľudí, to ale neplatí o dynamickej dvojici – Štúr a Malachovský. Sú si vedomí, že skeče z televíznych programov na plnohodnotné divadlo nestačia, preto sa ho snažia obohacovať tancom, spevom a bohatou improvizáciou. Vzniká tak kabaret a estráda v dobrom slova zmysle, do ktorého sa snažia aktívne zapojiť publikum. V DK Zrkadlový háj majú títo dvaja komici od októbra 2013 stálu scénu.

V predstavení Workshop protagonisti poodhalia divákovi čo obnáša herecké povolanie, zákulisie divadla, ukážu čo sa deje na scéne, keď v divadle zlyhajú niektoré zložky (zvukár, osvetľovač..) a nakoniec aj poradia, ako využiť herectvo v bežnom živote. Zábavná sketch show plná humorných scénok, ktoré akoby boli vystrihnuté zo života. Cieľom je pobaviť a rozosmiať diváka. Reného Štúr a Svätopluk Malachovský – dvaja komici, ktorí majú zmysel pre komediálny žáner a jednotlivé postavy a scénky dokážu skvele zahrať a zaručene si podmania divácke publikum. Pre diváka prinášajú oddych, zábavu, uvoľnenie a  dobrú náladu.

Vstupenky v predaji v pokladniach KZP a sieti Ticketportal.

OOOPS! WORKSHOP
8. 5. / 19:00/ DK  Zrkadlový háj

ooops

Zdroj: KZP