Open Summer Festival: Dvojdňový festival plný tanečnej hudby!

OPEN SUMMER FESTIVAL – KAMENNÝ MLYN (pri Malackáh) … 1.-2. Júla 2011 (Piatok – Sobota)… Dvojdňový festival plný tanečnej hudby, sprievodných atrakcií a nespútanej zábavy. Celý víkend v opojení tanca a príjemnej atmosféry. EUROPA 2 BIG STAGE a Dj´s Pico, Stame, Hajtkovič ,Lukas.O, Balino, Kappa, Arti & Miss Rodez. K nemu veľká svetelná a laserová show, mega bublifuk a kopec prekvapení. Príď aj ty naštartovať leto naplno!

Čaká ťa Zumba maratón a sobotný budíček so Zumbou, súťaže pre deti aj dospelých, vodný futbal, lezecká stena, športový park atd. Vstupné je na jeden deň 6 euro, na dva dni 8 eur a poplatok za stanové mestečko je iba 1 euro (stanuješ v priestore festivalu, celodenne zabezpečenom profesionálnou sbs).

Navyše máme špeciálny bonus pre všetkých 18. Za cenu 50 eur dostanete V.I.P. vstup s all inclussive + live strip show. Nebude chýbať kompletný gastro servis a všetky hygienické zariadenia. Neváhajte teda ani chvíľu a už teraz si rezervujte tento víkend na ten najlepší festival na Záhorí a privítaj leto tak, ako sa patrí. Tešíme sa na Vás :)

Open Summer Festival

Zdroj: Lukas
Publikoval: Redakcia GREGI.NET