Orchester Bratislava Hot Serenaders v Prešove!

Tento rok sa pre orchester Bratislava Hot Serenaders zatiaľ nesie v znamení mnohých úspechov! Okrem koncertovania v slovenských mestách vystupuje pravidelne aj v zahraničí.

Toto leto rozozvučil sály aj vo francúzskom meste Lille alebo v niekoľkých mestách Spojeného kráľovstva – po nedávnom absolvovaní mimoriadne úspešného dvojtýždňového turné v Spojenom kráľovstve pokračuje v koncertovaní opäť na Slovensku. Tentokrát bude vystupovať až na východe Slovenska, kde letnú sezónu zavŕši 30. augusta o 19:00 v prešovskom PKO Čierny Orol.

BratislavaHotSerenaders_obraz140x80cm

Na koncerte, ktorý sa môže uskutočniť vďaka finančnej podpore Ministerstva kultúry Slovenskej republiky, si poslucháči budú môcť vychutnať obľúbené skladby nielen domácej, ale aj zahraničnej tvorby, ktoré sú stálou súčasťou repertoáru tohto výnimočného jazzového orchestra. Tešiť sa môžu, samozrejme, aj na skladby, ktoré pochádzajú z najnovšieho albumu Lonely Melody, ktorý orchester Bratislava Hot Serenaders nahral minulý rok. O skvelú atmosféru sa postarajú nielen vynikajúci hudobníci v čele trubkára Juraja Bartoša, ktorý zároveň orchester vedie, ale takisto aj crooneri Dodo Kuriľák a Miloš Stančík spolu s dievčenským vokálnym triom Serenaders Sisters.

Orchester Bratislava Hot Serenaders pod vedením svojho zakladateľa trubkára Juraja Bartoša pôsobí na hudobnej scéne viac ako dve desaťročia. Orientuje sa na autentickú interpretáciu hot-jazzovej hudby 20. a 30. rokov. Obrovský úspech dosahuje orchester nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, kde ich publikum vždy víta s nadšením.

Event: https://www.facebook.com/events/468026953366656/

Jazzovú atmosféru 20. a 30. rokov si poslucháči môžu navyše vychutnať každý mesiac v SD Nivy v Bratislave na Súťažnej 18 na pravidelných koncertoch orchestra Bratislava Hot Serenaders. Viac informácií na www.serenaders.sk a na Facebooku: https://www.facebook.com/hotserenaders

Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=2405

Zdroj: Bratislava Hot Serenaders