Organizačné info k víkendovej Reaction Control 14.

Najbližšia sobotňajšia noc sa okrem časového posunu bude niesť v znamení jesenného vydania prestížnej žilinskej párty Reaction Control. Prinášame vám niekoľko dôležitých organizačných informácií.

Navigácia:

Enjoyclub sa nachádza priamo v centre Žiliny na Mariánskom námestí, vchádza sa cez jednu z pasáží. Vzdialenosť od železničnej a autobusovej stanice je cca 8 minút pešo. Na parkovanie slúžia vyhradené plochy mimo historického centra. Najbližšia zastávka MHD (Hurbanova) cca 150 m, v rovnakej vzdialenosti známa križovatka taxíkov (Horný val – Bottova).

Klub:

Enjoyclub je v súčasnosti najväčším klubovým priestorom v Žiline (kapacita cca 600 návštevníkov), svoju obľubu získal hlavne štýlovým dizajnom, rýchlou obsluhou a krásnymi ženami. Počas akcie budú otvorené 2 veľké bary (pre každý stage zvlášť) a 1 menší bar, na bezpečnú úschovu vecí môžete využiť služby šatne.

Vstup:

Párty je určená pre návštevníkov od 18 rokov. Nakoľko sa jedná o akciu, ktorá nie je v produkcii klubu, na vstupe neplatia zlaté klubové karty ani iné klubové výhody. Žiadosti o VIP akreditácie posielajte výlučne na adresu: milozzone [at] stereodisco [dot] sk. Uzávierka VIP akreditácií je v piatok 25.10. o 16:00. Ak máte záujem o rezervovanie miest na sedenie, kontaktujte adresu: fun [at] uem [dot] sk

Timetable:

Brány klubu sa otvoria o 21:00, párty začína o 22:00. Presný program s jednotlivými časmi uvidíte vyvesený pri vstupe a na ďalších miestach v klube. Počas noci sa prechádza na zimný čas, tento posun berieme do úvahy, na zábavu teda máte o jednu hodinu viac. Tak hurá na to!

Všetci účinkujúci sa už nevedia dočkať soboty 26. októbra, kedy to na vás vybalia v žilinskom Enjoyclube!

Ak sa neviete dočkať ani vy, pozrite si zatiaľ  krátky video zostrih, ktorý zachytáva zaujímavé a doteraz nezverejnené zábery z posledných Reaction Control parties:

Pre podrobnejšie info sledujte aj nasledujúce linky eventu, kde máte okrem iného ešte poslednú možnosť súťažiť o voľné vstupenky:
facebook.com/events/582968908433145/
www.fb.com/reactioncontrol

rc14_web_600

Zdroj: Reaction Control