Oslava narodenín Anity Soul a Oskara Rózsu!

Párty plná hudby, tanca a zábavy! Presne tak bude vyzerať oslava narodenín popredného slovenského multi-inštrumentalistu Oskara Rózsu a talentovanej speváčky Anity Soul. Vítaní sú všetci, ktorí milujú hudbu. Exkluzívna párty s koncertom vypukne už túto sobotu v bratislavskom hudobnom klube Music Gallery u Dežmára.

Dlhodobí priatelia, spolupracovníci a kolegovia Anita Soul a Oskar Rózsa sa rozhodli osláviť svoje narodeniny spoločne. Pri tejto príležitosti sa dohodli, že spravia exkluzívny koncert, na ktorom spolu s nimi vystúpi aj mnoho hostí.


„Na narodeninovú párty sme pozvali svojich kamarátov a kolegov. Na koncert však môžu prísť aj naši fanúšikovia a všetci, ktorí majú radi hudbu a chcú sa zabaviť. S Oskarom sme doteraz spoločne narodeniny neoslavovali. Toto bude naša premiéra a veľmi sa ňu tešíme.“ Prezradila podrobnosti oslavy Anita Soul.

Anitu a Oskara bude počas celého koncertu sprevádzať slovenská hudobná špička. Za bicie sa posadí Martin Valihora, o klávesové partie sa postará Eugen Vizváry a spolu s gitarou si zatancuje Michal Bugala.

„Budeme hrať v mojom tradičnom zložení, ale keďže medzi pozvanými je dosť muzikantov a spevákov, tak verím, že neodolajú a niečo si s nami zahrajú, zaspievajú a zajamujú…“ Dodala s úsmevom Anita.

Koncert s narodeninovou oslavou sa uskutoční už túto sobotu o 20:30 v Music Galerry u Dežmára. Útulný hudobný klub sa nachádza priamo v centre bratislavského Starého Mesta na Klariskej č. 1. Klub sa špecializuje aj na spájanie rôznorodých umeleckých odvetví. Vo svojich priestoroch vytvára ideálne prostredie pre realizáciu slovenskej i medzinárodnej umeleckej obce v hudobnom, výtvarnom, divadelnom alebo filmovom smere. Dáva priestor i mladým talentom a novým odvetviam súčasnej tvorivej scény.

Bday party - plagat.jpeg

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET