Oslávte s Fun rádiom 25. narodeniny!

Presne o týždeň oslávi prvá slovenská súkromná rozhlasová stanica svoje 25. narodeniny a preto si pre svojich poslucháčov pripravila prekvapenie, ako sa patrí.

V stredu 10. júna sa vysielanie vráti v čase a počas celého dňa bude z éteru Fun rádia znieť hudba 90-tych rokov. Áno, presne tá, ktorá sa hrávala v časoch, keď sa Funko narodilo. Aby bol časový presun ešte autentickejší, poslucháčom sa budú prihovárať najväčšie moderátorské hviezdy histórie Fun rádia. Znova bude počuť staré známe hlasy Mravca, Sláva a Miňa, Adely, Šarkana, Jula alias Pythona, Martina Nikodýma a mnohých ďalších, ktorí budú tento špeciálny narodeninový deň spoluvysielať so súčasnými moderátormi. K dokonalosti tohto dňa nesmú chýbať ani nezabudnuteľné jingle ale najmä obľúbené relácie ako Kokoriko, Let´s Fun, Muzikola, Stará natoč gramofón, ale aj Fun News, Music News, Haló kto je tam.

Fun rádio sa ako prvé slovenské súkromné rádio začalo vysielať na frekvencii 94,3 FM 10. júna 1990. Spočiatku vysielanie zo štúdia v Bratislave pokrývalo 4 hodiny, po zvyšok dňa sa preberal signál z vysielania francúzskeho Fun rádia. Postupne sa vysielanie z Bratislavy rozširovalo – zo 4 hodín na 12 až konečných 24 hodín denne.

Pri príležitosti osláv štvrťstoročnice si Fun rádio na svojom webe pripravilo aj špeciálnu narodeninovú podstránku, kde budú postupne pribúdať fotografie, videá či jingle na stiahnutie.

FR_narodky_25_300x600px

Zdroj: Fun radio