Oslavte s námi 23. narozeniny Majálesu Ostrava ve velkém stylu!

Pro někoho neuvěřitelné, pro nás výjimečné. Čas letí jako voda a Majáles Ostrava slaví své 23. narozeniny. Pro své návštěvníky si přichystal mnoho příjemných změn. Kdo je naše krevní skupina, jistě ocení zlatavý mok a přesunutí celé akce na pátek.

Každý se přece těšíme na pátek a teď své nadšení můžeme umocnit dvojnásob! Proto si zapište  do svých diářů, pátek 12. května 2017 pod Vysokou pecí v Dolních Vítkovicích!

Nejen termín, ale mění se i místo konání. „Oproti minulému roku, kdy se Majáles Ostrava konal na louce podél Jantarové stezky a Dolu Hlubina, se přesune zpět pod Vysokou pec. Věříme, že tímto rozhodnutím potěšíme nejednoho návštěvníka,“ sděluje Pavel Láhner, prezident Stavovské unie studentů Ostrava a hlavní organizátor Majáles Ostrava 2017 a dodává: „Návštěvníci se mohou těšit na 5 scén, včetně RedBull Saurus, přes 30 vystoupení a pestrý doprovodný program v rámci Majálesového měsíce, který zahájíme 5. dubna na Masarykově náměstí. Za celou Stavovskou unii studentů v Ostravě se na vás těšíme.“

Majáles Ostrava již odtajnil spoustu účinkujících, kteří na něm vystoupí, ale to nejdůležitější jméno si nechal až na závěr. Tampadampam, chvilka napětí…. Mandrage! Ano, je to tak, tahle plzeňská partička, která v roce 2011 získala v hudebních cenách Anděl 1. místo v kategorii skupina roku, se do Ostravy vrací po necelém roce od svého posledního turné Všechny kočky tour a vystoupí na hlavní scéně, přímo pod Vysokou pecí. Návštěvníci se mohou těšit na pořádnou show, doplněnou o hity Hledá se žena, Šrouby a matice, Františkovy lázně, Travolta, Tanči dokud můžeš a mnoho dalších.  

A poslední, pro některé příjemná změna, letošní novinka na závěr. Až z dalekých Nošovic k nám budou proudit hektolitry zlatavého moku, ano, tušíte správně, vaše přání bylo vyslyšeno – Radegast se stal oficiálním dodavatelem Majálesu Ostrava!

Takže, 12. května 2017 – Vy, My, kapela Mandrage a spousta dalších skvělých účinkujících. Kde? No přece v Dolních Vítkovicích! Bude to nezapomenutelná narozeninová oslava, to si piš!

A na koho dalšího se na Majálesu Ostrava můžete těšit?
Hlavní scéna: No Name, Mandrage, Wohnout, Pokáč, We on the moon, Rocky Leon
Druhá scéna: Ghost of you, Dukla Vozovna, Sto zvířat, Mirai, Zoči Voči, Hentai Corporation
Hip Hop & Elektro scéna: Dj Fliptyck, LaFre, Paulie Garand, Volume Plus, Camel b2b Computerartist, Fantek b2b MTTHS, Joe Ford [UK], Symplex, Telekinesis [SLO], Pil C
EDM scéna: Priest, Joe Hard, Mathias O’Zana, Invasion, Hlavkus, Namaas, Jake Haley,
DJ Beros, Criminal Noise

Chcete je všechny vidět? Vstupenky jsou k dostání online:
https://www.tickito.cz/cs/majales-ostrava-2017/
Pouze do 31. března za cenu 150 Kč. Poté se bude cena zvyšovat.

Zdroj: Barbora Prokopová, PR manager