Otcovia bratislavskej elektronickej scény Galagha a Poprednny opäť spolu za mixom!

Otcovia-zakladatelia elektronickej scény, Galagha a Poprednny, skočia spoločne na tandemový zoskok do hlbín eklektického sveta drum’n‘bassu, houseu a čerstvej tanečnej elektroniky už tento piatok 12. augusta v bratislavskom Nu Spirit Clube. Prebádajte spoločne s nimi moria novej hudby!

DJ Galagha, ako vedúci piatkového cyklomaratónu, patrí spoločne s Gabannom medzi vôbec prvých ambasádorov lámaných beatov na Slovensku a právom sú považovaný za otcov drum’n’bass scény. Okrem zručností za djským pultom sa môže pochváliť úspešným rozbehnutím legendárneho rádia Ragtime či vlastnou reláciou ClubLab na vlnách Funradia. Spolupodieľal sa aj na bookovaní a produkcii festival Pohoda či eventov v Subclube. V súčasnosti ho môžete počuť za mikrofónom Rádia_FM v PoPo_FM či autorskej relácie Scéna_FM, ktorú každý piatok vysiela spolu s Yankom Králom.

DJ Poprednny sa do histórie klubového života zapísal svojou rezidentnou akciou Hauz v bratislavskom U-clube. Hral na festivaloch Pohoda, Hodokvas, Doubledecker či Wilsonic a už v roku 2003 obsadil bronzovú priečku v ankete DJ roka servera bajkonur.sk. Počas kariéry si zahral aj v európskych kluboch ako Traffic v Dubline, Les Viperes a Postgarage v rakúskom Grazi, Teatro v Moskve či house stage legendárneho berlínskeho klubu Tresor / Globus. V jeho sete čakaj zmes tanečnej elektroniky niekde medzi 115 – 125 BPM s estetikou minimalu.

FB EVENT:
https://www.facebook.com/events/509073722611850/

Tandem_poster

Zdroj: Nu Spirit