OUTDOOR RAVE ZVEŘEJŇUJE KOMPLETNÍ LINE-UP

Už 18. srpna se ve Svojšicích odehraje nultý ročník Imagination open-airu s názvem Outdoor Rave. Akce bude trvat 15 hodin a organizátoři si pro vás připravili vstupenky úplně zdarma. To všechno se odehraje na dvou stagích. Jedna bude drum & bassová a druhá věnována harder styles. Do dnešního dne nebylo jasné, jaký bude line-up této šílené akce bez vstupného. Přišel čas vyložit karty na stůl a odhalit ho všem, kteří s registrací doteď váhali.

Drum & bassovou stage bude headlinovat král jungle DJ Aphrodite z UK, ruské neurofunkové duo Gydra a všem dobře známá italská crossbreedová dvojka Hallucinator. Doplní je mocná legie domácích support djs v čele s jménami jako Pixie, A-Cray, Madface, X.Morph, Symplex, Bifidus Aktif, Suki, Volume Plus, N:Force, Cockroach, Upfockerz, Mustaffa & Sheriff, Elwira a Hrounex.

Harder styles stage bude headlinovat legendární tekno producent Guigoo, nová stoupající hvězda Hardstylového labelu Dirty Workz JNXD a frenchcoroví popravčí Hungry Beats. Doplní je zvučná jména jako Mejsi, Heavy Noizes, Daredevils, Hatom, Mindjacker, DJ Ychy, The Butchers, George Crusher, Dark Wizard, Crane, Kizzah, Sixtas, Deel a Korty.

Registrace na rave je velmi jednoduchá. Na stránce www.outdoorrave.cz najdete registrační formulář, kde je nutno vyplnit jméno, příjmení, e-mail a věk účastníka festivalu. Účastníkovi bude poslán na přelomu července a srpna email s dalším postupem a výzvu na potvrzení své registrace e-mailem. Po následném potvrzení mu bude zaslána vstupenka s QR kódem.

Sáhněte si s námi až na dno svých sil a zažijte nesmrtelnou slávu bezplatným potvrzením účasti na této ultimátní 15 hodinové šílené jízdě, která se zapíše do dějin jako nultý ročník open-air Imagination Festivalu!

REGISTRACE ZDARMA
OFICIÁLNÍ FB UDÁLOST

Budeme se na Vás těšit 18. srpna ve Svojšicích!

Zdroj: Organizační týmy Imagination a Exploration Festivalu