Outlook Festival 2014: Boat Parties!

8. Mája organizátori tohto unikátneho festivalu vypustili von prvé info o tohtoročných Boat Parties. Pre neznalých, okrem Opening koncertu a samotného Outlook festivalu sa  každoročne v rámci tohto podujatia konajú aj parties na lodiach, ktoré krúžia okolo festivalového areálu v zálive Petrčane.

Lode naložené nadupaným sound systémom, plné bary, Vaši obľúbení DJ’s a MC’s spolu s 200 ľuďmi na palube sú zárukou kvalitnej zábavy a nezabudnuteľného zážitku. Verte mi, po minulom roku práve jednu z týchto akcií považujem za svoj najsilnejší a najemotívnejší hudobný zážitok ever!

BP1

Tohtoročné Boat Parties začínajú Štvrtok 4. Septembra a posledná loď vypláva z prístavu Pondelok 8. Septembra. Na každý deň je naplánovaných 12 párty lodičiek s výnimkou Pondelka, na ktorý sa chystá 6 lodí. Cena vstupeniek zatiaľ nie je ohlásená (minulý rok bola stanovená na 17 GBP + manipulačný poplatok). Predaj začína Stredu 21. Mája o 21:00, tak buďte včas ready a refreshujte svoje prehliadače, pretože pôjdu na odbyt ako teplé rožky. Minulý rok boli tie najexkluzívnejšie (Metalheadz, Exit a Swamp 81) vypredané behom doslova pár minút. Všetky zvyšné skončili v statuse sold out do hodiny od spustenia predaja. Ak by sa Vám náhodou nepodarilo uchmatnúť si svoj lístok nezúfajte, je vysoko pravdepodobné, že podobne ako minulý rok organizátori po vypredaní týchto Boat Parties  pustia do obehu ďalšie, aby uspokojili čo najviac záujemcov.

Všetky potrebné info s podrobný rozpisom line up-u na jednotlivých Boat Parties nájdete na oficiálnych stránkach Outlook festivalu a taktiež na ich FB fan page. Pokiaľ sa chystáte na tento festival vrelo odporúčam navštíviť aspoň jednu z nich. Či už cez deň, alebo podvečer pri západe slnka…

www.outlookfestival.com
www.facebook.com/outlookfestival

BP2

Zdroj: Huspi
Foto: Jack Pasco