Outlook Festival 2016: Opening Concert ft. Damian Marley!

Neoddeliteľnou súčasťou festivalovej sezóny je Outlook festival s jeho neopakovateľným opening koncertom v 2000 rokov starom rímskom koloseu v chorvátskej  Pule.

12916926_10153392655276227_9027075304493488857_oKoniec festivalovej sezóny je našťastie ešte ďaleko, ale to nám nebráni predstaviť čerešničku, ktorá sa nám blyští na jej konci. Je ňou anglický soundsystem festival, konajúci sa v chorvátskej Pule, presnejšie v starobylej pevnosti Fort Punta Christo. Predzvesťou mu bude Opening koncert v 2000 rokov starom rímskom koloseu. Nádherné miesto, nádherná atmosféra a k tomu super vystupujúci. Tento rok sa na openingu predstavia Damian Marley ‚Jr. Gong, Slum Village, Iration Steppas Official a ASM – A State of Mind. Boli sme tam minulý rok a je to ozaj zážitok. Ak sa chystáš na Outlook Festival 2016, určite si nenechaj ujsť Opening concert!

Damian Marley

Samozvaný „Duchovný revolucionár“, Damian v priebehu svojej kariéry vytrvalo pracoval aby si vybojoval svoju vlastnú pozíciu na hudobnom piedestály a pridal nový pohľad na Marleyovský odkaz pre 21. storočie. Bude zážitok privítať muža ktorí stojí za legendárnym albumom „Welcome to JamRock“ a „Distant Relatives“ (v spolupráci s NASom).

Lodné taxi

Ak ste ubytovaní vo festival kempe určite si dokúp lístok na lodné taxi, ktorý ťa prevezie z festivalového prístavu do Kolosea v Pule a späť. Ak sa nechceš trepať autobusom, prípadne autom, je to najlepší spôsob ako si vychutnať koncert. Môžeš si totiž po ceste aj na koncerte dať nejaké to pifko.

Rezervácia lístkov: www.outlookfestival.com/amphitheatre

OPENING CONCERT – Wednesday 31st August – 7pm – Pula Arena
Damian „Jr. Gong“ Marley
Slum Village
Iration Steppas
ASM (A State of Mind)

Nižšie si môžeš pozriet ako to vyzeralo v koloseu, chorvátskej Pule minulý rok, 2. septembra 2015

1

Atmosféra – Outlook Festival 2015 – Opening concert


Zdroj: Outlook Festival