Outlook Festival 2018: ZEROSTRASSE

Tento rok sa Outlook festival rozširuje do hĺbky a temnoty. Počas festivalu sa totiž otvoria brány ZEROSTRASSE – podzemnej siete zabudnutých tunelov priamo pod mestom Pula.

Pod mestom Pula sa nachádz zabudnutá spleť chodieb a tunelov Zerostrasse, ktorá sa počas festivalu sprístupní výlučne pre držiteľov festivalových lístkov a premení sa na sériu vzrušujúcich pártys! Toto podzemné bludisko bolo vybudované počas prvej svetovej vojny ako úkryt pred leteckými náletmi a zároveň tunely spájajú srdce mesta s okolitými pevnosťami. Po druhej svetovej vojne boli chodby zosilnené a prerobené na atómové kryty pre juhoslovanskú armádu a celý tento historický komplex skrýva dodnes mnoho tajomstiev. Tak čo, trúfneš si na ich objavenie aj ty?

Outlook festival tak mieri aj pod povrch Puly s novou párty pripravenou pre 11. edíciu festivalu, ruka v ruke s pánmi selektormi a nespútanými ravermi! Čo môže byť na takomto mieste lepšie ako nenapodobniteľný rejvik? Tak sa pozrime, kto nám zahrá do tanca.

Hajpovacie mašinky LEVELZ spolu s felákmi prinesú do útrob poriadnu undergound session a roztancujú celú crew!

Biome prinesie skrútené, až meditujúce basové bangery a mic dropy, zatiaľ čo zakladateľ Ape Cultu zo severu Black Josh bude namikrofóne. Chimpo vybičuje raverov do nepríčetnosti s jeho dávkou grimu, dnb, dubstepu, trapu, garage a dancehallu. Vypomáhať mu nebude nik iný ako dodávateľ tých správnych vibes, Chunky, plus k dispozícii bude aj MC Fox ktorý so sebou prinesie ducha MCR do Puly.

Kápo z LEVELZ Rich Reason zarapuje za celú scénu spolu s celou crew v závese – Skittles, Metrodome, Sparkz, Truthos Mufasa & T-Man. Pridaj k nim Zed Biasa s KSRom a máš mix interpretov ktorých len tak ľahko spolu neuvidíš, nieto ešte na takom unikátnom mieste, akým Zerostrasse dozaista je.

LINE UP: LEVELZ & FRIENDS: BIOME, BLACK JOSH, CHIMPO, CHUNKY, FOX, METRODOME, RICH REASON, SKITTLES, SPARKZ, TRUTHOS MUFASA & T-MAN WITH ZED BIAS AND KSR

VIAC INFO: https://outlookfestival.com/zerostrasse/

Napísal: Michal Dzubina