Outlook Festival Lounch party: Warm-up na najväčší európsky festival elektronickej hudby v Bratislave!

Outlook – najväčší európsky festival bass music a soundsystemovej kultúry. Dub, Dubstep, Dancehall, Drum & Bass, Grime, Garage, Electronica a Bass Music v podaní najvýznamnejšej a najznámejšej svetovej producentskej a dj špičky!

Opustená pevnosť z 19-teho storočia obkolesená morom a plážami, cez deň party na pláži a lodiach, ktoré počas svojej plavby prezentujú najdôležitejšie elektronické hudobné vydavateľstvá a v noci svet soundsystémov a hradných zákutí.

To všetko sa odohráva od 1. – 4. septembra na pevnosti Fort Punta Christo v Pule v neďalekom Chorvátsku. A keďže do septembra je ešte ďaleko, európske kluby už teraz žijú Outlook festival launch party a tá neobíde ani Slovensko!

Konkrétne 17.06.2011 vás pozývame do bratislavského Subclubu, kde predstaví svoju grime a dubstep produkciu známy ázijský producent a DJ žijúci v Londýne – Sukh Knight!

Člen popredného britského vydavateľstva True Tiger, ktoré má na svojom konte významné releasy ako Slang Like This alebo Jungle, kompiláciu Eye Of The Tiger, ktorá vyhrala BBC Double Award, Sukh Knights Cheese loueez EP, či soundtrack k filmu Shifty. Tím True Tiger ( Sukh Knight, Alex Gowers, Blue Bear, Scandalous Unltd, Stenchman & Chunky) remixoval a produkoval tracky pre mená ako Dizzee Rascal, Paloma Faith, De La Soul, P Money, Skepta, Ms Dynamite, Jenna G a mnoho ďalších.

Rakúsku scénu zastúpi djský veterán Plak vyznačujúci sa precíznym mixom a veľkou zbierkou vinylov od hip hopu/trip hopu, ambientu, detroit techna, drum & bassu až po 2step/garage, breaks, grime a i., momentálne holdujúci najmä dubstepu. Plak je taktiež spoluorganizátor známych dubstepových nocí v klube Fluc Wanne s názvom Bounce!, či fidget a electro-housovej párty Addiction.

Posledným zahraničným hosťom je veľmi aktívny český producent a dj, pôsobiaci pod značkou Mustakillah Sound, Yukimura. Spoluzakladateľ dubového labelu United Forces of Dub v súčasnosti stojí taktiež za novým projektom Killah Dub, ktorý nedávno v exluzívnej spolupráci s Ghetto Priestom, Rebelom MC a v štúdiovej koprodukcii s Adrianom Sherwoodom predstavil na novej značke Defragmented pilotný singel GARRISON TOWN 2012.

Domácu scénu odprezentujú Siba a Ronin z MidnightDubs spolu s DJ Simple Sample (Ssample) v špeciálnom dubovo-dubstepovom-rootstep sete a vj StiX!

Sukh Knight (UK)
Plak (AT)
Yukimura (CZ)
Siba (SK)
Ronin (SK)
Ssample (SK)
Vj StiX (SK)

Facebook event: https://www.facebook.com/event.php?eid=174351912623768
www.outlookfestival.com

Outlook festival

Zdroj: Silvia Turnerova
Publikoval: Redakcia GREGI.NET