PALICAVONZVRECA v piatok 12. Mája.

Prehliadka súčasného klubového techna určeného prevažne na parket pokračuje v piatok 12. mája v Subclube.

Tentokrát opäť traja zahraniční hostia, v slovenskej premiére DJ a producent Shlømo z Paríža, Bas Mooy z Rotterdamu a SEDVS z Viedne.

Shlømo (Shaun Cervais) je relatívne novou tvárou na scéne, no medzi elitu prerazil veľmi rýchlo. Je rezidentom známeho parížskeho klubu Concrete, od roku 2013 prevádzkuje vlastný label Taapion Records, kde vyšlo aj jeho prvé EP ´The Harvest´. Spolupracoval napr. s menami ako Antigone, Donato Dozzy, Deepbass či Ness. Jeho kalendár je úplne nabitý, nebolo vôbec jednoduché ho sem dostať. Doporučujeme nezmeškať jeho SK premiéru, po UVB je to len druhý Francúz, ktorý sa objaví na PVC.

Bas Mooy, Holanďan ktorého možno netreba nejako špeciálne predstavovať, je vďaka obojstrannému záujmu v Subclube už známou tvárou. Momentálne je hyper-busy a na vrchole so svojim vydavateľstvom MORD, ktoré už dlhšiu dobu tvrdí klubovú muziku. Jeho sety v účku vždy pekne zapadnú. SEDVS je mladý DJ a producent Daniel Hartl z Viedne. Hudobne sa našiel niekde na ceste po stopách ebm-birmingham-darkwave. Teraz sa venuje hlavne vlastnému vydavateľstvu Bare Hands a ako producer je členom projektov Herla a Bedlam. Podľa jeho setov sa nám potvrdilo, že aj vo Viedni sme našli spriaznenú osobu, great.

Za domácich tradične Loktibrada, a začne to Peal. Pozývame!.

https://www.facebook.com/events/1899382450340169/

Zdroj: Subclub