Pam Rabbit po světové show v Roxy vydává singl bude To hard a oznamuje své první turné s názvem THE MISSING TOUR

Zpěvačka Pam Rabbit má za sebou největší koncert své kariéry. Ve vyprodaném klubu Roxy předvedla tisícovce svých fanoušků skvělou show a taky zahrála akustickou verzi nové písně bude To hard, která vyšla dnes o půlnoci. Syrová emotivní píseň o rozchodu startuje zpěvaččino první turné po celém Česku. Příští rok na jaře se představí na osmi zastávkách napříč republikou.

„Singl bude To hard vznikl při jamování s mým kytaristou Michalem Havlíčkem u mě doma. Občas spolu produkujeme a tohle byl jeden z večerů těsně po mém rozchodu s teď už bývalým přítelem,” přibližuje první tóny a význam písně Pam Rabbit. „Byla jsem ve fázi truchlení a naštvání a potřebovala jsem to ze sebe dostat. Vyšlo to z nás tak přirozeně, že si ani nepamatuju proces psaní, nějak se to napsalo samo,” dodává Pam o emocích, které se do singlu propsaly.

Výslednou podobu dal tracku producent a častý spolupracovník zpěvačky Rony Janeček. Úpravy ale byly minimální. „Nechtěla jsem ho přeprodukovat. Chtěla jsem, aby zněl jako v ten večer, co jsme ho napsali, aby tam zůstala ta emoce, i když při následné produkci jsme už byli s bývalým přítelem usmíření, ve fázi kamarádství a moje pocity se změnily,” uzavírá povídání o písni bude To hard Pam Rabbit.

Exkluzivní premiéru singlu, který vyšel jen pár hodin po vyprodané show v Roxy, si užili právě fanoušci na pražském koncertu. Pam Rabbit jim píseň bude To hard zahrála v akustické a neméně emotivní úpravě. „Bylo to šílený. Upřímně stále ještě zpracovávám, že tisíc lidí se v ten večer rozhodlo, že se přijdou podívat na moji show,” svěřila se zpěvačka bezprostředně po koncertě, který byl jasným důkazem, že Pam Rabbit patří mezi největší naděje současného českého popu.

„Přípravy byly dlouhé, protože jsem chtěla rovnou postavit show na celou příští sezonu. S kapelou jsme předělali set a přechody mezi písničkami, ať je vše nové a lidi, kteří už nás letos slyšeli, ať mají nový zážitek,” říká Pam, která během koncertu vystoupila ze své komfortní zóny a přidala taneční choreografii do více písní než obvykle. „Dříve jsem tancovala závodně, ale teď už jsem nebyla na tréninku přes pět let. Zjistila jsem, že i když nebývám nervózní, pobíhám po stage a mluvím na lidi, tak zatancovat choreografii je pro mě něco, čeho jsem se bála. Musela jsem to překonat, protože miluju tanec na stage a miluju, když je koncert show. Díky všem, kdo jste přišli a věnovali mi svůj čtvrteční večer. Luv u!,” dodává na závěr s nadšením zpěvačka.

Už na začátku února příštího roku vyrazí Pam Rabbit na svou první klubovou tour napříč republikou s názvem THE MISSING TOUR. Během dvou měsíců předvede svou show fanouškům v Ostravě, Olomouci, Svitavách, Liberci, Opavě, Hradci Králové, Trutnově a v Mostu. Lístky jsou právě v prodeji ZDE.

13/2 Ostrava, Barrák club
14/2 Olomouc, S-klub
15/2 Svitavy, Lidové divadlo
21/2 Liberec, Klub Lípa
1/3 Opava, Klub Art
7/3 Hradec Králové, MOOD
20/3 Trutnov, UFFO
21/3 Most, Music aréna Nový Obzor

Pam Rabbit – bude To hard
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.tiktok.com/@pam.rabbit
www.instagram.com/pam.rabbit/

TS