Pam Rabbit vydává deluxe verzi alba I LOVE THE INTERNET.  S bonusovou písní space boří TikTok i žebříček TOP 10

Držitelka Ceny Anděl a vycházející hvězda české popové scény, Pam Rabbit, přichází s deluxe verzí svého alba I LOVE THE INTERNET. Na ní přibyla mimo jiné i nedávno vydaná novinka space, která boří rekordy poslechovosti, dostala se do žebříčku TOP 10 a pár týdnů už patří mezi hlavní trend na platformě TikTok. Dalšími novinkami na deluxe albu jsou akustická verze hitu space, anglické verze oblíbených singlů stuck in cloud, dm „friends“, a v neposlední řadě zbrusu nový track busy. Na něm spolupracovala s rapperem Kattanah, mladým talentem, který momentálně bojuje v rappové soutěži The Mag Wrap.

„Mám ráda rozšiřování písní do dalších variant. Dostanou tak druhý život,“ začíná s vyprávěním Pam. „Stuck in the cloud i dm „friends“ jsem chtěla udělat v angličtině už dlouho a konečně se to proměnilo v realitu,“ vysvětluje. Podle počtu streamů se právě těmto dvěma songům z posledního alba daří nejvíce. Teď se ale pozornost upřela k nejnovějšímu singlu space, který se zalíbil především tvůrcům na platformě TikTok a po právu také doplní album I LOVE THE INTERNET. „Reakce lidí jsou úplně nádherný a ta rychlost, jakou se ten song šíří, je insane,” směje se Pam Rabbit.

A konečně, v deluxe verzi desky se objeví i nový track busy s Katannah, podle zpěvaččiných slov s naprosto geniálním rapperem. „Našla jsem ho na TikToku a hned jsem mu psala, ať dáme track,“ vzpomíná Pam Rabbit. Na busy spolupracovali s producentem Dobrinem (Skybox) a za den bylo hotovo. „Song je v podstatě o tom, že nemáš čas na hlouposti a věci, co tě nebaví, a že je ok někomu něco zrušit jenom proto, že se ti prostě nechce a chceš odpočívat doma u filmu,“ myslí si umělkyně.

Poprvé můžou fanoušci novinku i další kousky z deluxe alba I LOVE THE INTERNET zaslechnout během letní festivalové sezóny a už 3. října v pražské Roxy, kam Pam své příznivce zve na dosud největší koncert své kariéry. Vstupenky jsou k dispozici ZDE.

Pam Rabbit feat. Katannah – busy
Pam Rabbit – space (acoustic Version)
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.tiktok.com/@pam.rabbit
www.instagram.com/pam.rabbit/
www.instagram.com/katannah._/

TS