Para a Billy Barman zahrajú v júni na pekných miestach!

Dva hrady, jeden zámok a jeden amfiteáter budú MIESTA, kde spoločne otvoríme letnú hudobnú sezónu na Slovensku. V júni totiž prebehne špeciálna šnúra dvoch slovenských skupín Para a Billy Barman.

Na najväčších domácich festivaloch majú na svojich koncertoch vždy najpočetnejšie publikum, a tak toto spojenie prichádza ako logické vyústenie pre uskutočnenie tohto jedinečného projektu s názvom PEKNÉ MIESTA.

Kapely sľubujú zaujímavý program a aj spoločné prepojenie oboch vystúpení, čím iba vyzdvihnú špeciálnosť týchto koncertov.

Billy Barman avizujú, že po úspešnom turné Potichu si na pár piesní „požičajú“ dievčatá zo SĽUKu. Nezaostanú ani chlapci z Pary, na devínskom koncerte pokrstia svoj nový album „Našou Krajinou“, ktorí vydávajú po neuveriteľných šiestich rokoch.

Všetky štyri akcie prebehnú v duchu mini festivalu, takže na každom mieste bude aj čo zjesť a vypiť. Po skončení koncertov bude zábava pokračovať afterkami v priľahlých kluboch, aby si návštevníci mohli ešte po vystúpeniach užiť príjemný večer vo svojom meste.

PEKNÉ MIESTA:

16.6.2018 – Hrad Devín

22.6.2018 – Trenčiansky hrad

23.6.2018 – Amfiteáter Banská Štiavnica

29.6.2018 – Zvolenský zámok

Vstupenky sa dajú zakúpiť cez link https://www.grapefestival.sk/sk/products/listky

Zdroj: TS
Foto: Ján Vlk – Dreamwolf