Para sa teší na festival Žákovic Open, kde Lasky prekonávy rekordy v plávaní na ľuďoch!

Skupina Para to rozbalí na festivale Žákovic Open! Skvelá koncertná kapela z Bratislavy sa na akciu do Trenčianskych Bohuslavíc teší, Lasky tam totiž vždy prekonáva rekordy v plávaní na ľuďoch. Aj keď na festivale vystupovala Para už sedem krát, od 26. do 27. júla si to spolu s ostatnými kapelami užije. A možno si opäť zahrá aj povestný futbal s fanúšikmi!

Bratislavská skupina Para patrí medzi naše najlepšie koncertné kapely. Svojimi energickými hitmi dostane vždy publikum do varu a hravo roztancuje všetkých fanúšikov. Inak tomu nebude ani na festivale Žákovic Open. Chalani z Pary totiž festivaly milujú.

„Festival Žákovic Open sme absolvovali už asi sedem krát a vždy to bolo super. Kedysi to bolo o veľkom žúre, celá kapela sme sa až do rána zabávali v backstage… Teraz sa tešíme najmä preto, že tam stretneme mnoho priateľov a známych. Je to náš obľúbený festival s dobrými ľuďmi, kde vždy prekonávam rekordy v plávaní na ľuďoch…“ S úsmevom prezrádza spevák Lasky.

Para len nedávno absolvovala megaturné Menšina Tour, na ktorom prezentovala zatiaľ posledný hudobný počin. Ak ste ho nestihli, máte jedinečnú príležitosť práve na festivale Žákovic Open.

 „Posledných 18 rokov koncertujeme každé leto.  Teraz si festivaly vyberáme,  prijímame asi 60 percent ponúk. Upustili sme od tých, kde ide len o vstupné a pivo. Festival nás musí baviť. Na Žákovici zahráme prierez našimi 6-timi albumami, nebudú chýbať ani skladby z albumu „Menšina“! Plánuje spevák Lasky.

Para si na festivale možno zahrá aj tradičný futbalový zápas medzi hudobníkmi a návštevníkmi festivalu. Organizátor festivalu Yxo Dohňanský z kapely Hex prezradil, že keď je v bráne Lasky, málokomu sa podarí dať gól! Lístky na Žákovic Open sú v predaji v sieti www.tickportal.sk, na stránke www.predpredaj.sk, v penzióne Žákovic v Trenčianskych Bohuslaviciach, v predajni Dr. Horák na Medenej ulici 19 v Bratislave a na www.drhorak.sk. Kompletné informácie o programe, parkovaní, doprave a stanovaní nájdete na www.zakovicopen.sk a na stránke https://www.facebook.com/zakovicopen?fref=ts

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Tibor Szabados