Parties, ktoré zmenia váš pohľad na svet!

Budúcnosť nie je daná – je taká, akú si ju vytvoríte. Príďte spolu s celosvetovou iniciatívou Transform Today aj vy osláviť fakt, že každý z nás má moc meniť seba aj svet naokolo. Silu kreativity a odvážneho ducha spoznáte už od januára na sérii výnimočných parties, ktoré prichádzajú aj do klubu blízko vás!

Prvých 150 drinkov zadarmo, umelecký zážitok pre všetky zmysly a prekvapenia počas celej noci, tak bude vyzerať šnúra interaktívnych eventov Transform Today v januári a februári 2014. Príďte nový rok odštartovať najelektrizujúcejším zážitkom tejto zimy spolu s drinkami Absolut, kapelou Puding Pani Elvisovej, dizajnérkou Mišou Chmelíčkovou a street art umelcom Animom!

Trio slovenských tvorcov príde na parties nielen rozdávať zábavu, ale aj inšpirovať a ďalej transformovať svoju vlastnú tvorbu živými vystúpeniami, v rámci ktorých na každom evente vytvoria niečo nové, spontánne a originálne. Umelecká tvorba Miši a Anima sa tak bude miešať s koncertom PPE a zvukom DJov vili:AMa a Stroona. Tešiť sa môžete aj na originálne drinky, ktoré inde neochutnáte, či na prekvapenie, ktoré za každé dva vypité drinky získate!

Po kreatívnej spolupráci so štvorlístkom globálnych umelcov a slovenskou trojicou PPE, Miša a Animo stavila iniciatíva Transform Today tentoraz na číslo 6. Toľkokrát máte možnosť zúčastniť sa na výnimočnej párty v tých najvychytenejších klubových priestoroch na Slovensku:

17.1. piatok   Bratislava – KC Dunaj – Fotky z nájdete tu.
1.2. sobota  Žilina – Enjoy Club
7.2. piatok     Trenčín – Steps Club
14.2. piatok   Košice – Kasárne/Kulturpark
15.2. sobota Poprad – Rockfabric
21.2. piatok   Prievidza – Element Club

Po skvelej žúrke sa tiež s priateľmi nezabudnite otagovať vo fotoalbume na Facebooku! Fotky z každej akcie, termíny parties a aj skvelú súťaž nájdete na fanúšikovskej stránke Absolut https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia.

996996_564210273655624_469564806_n

Zdroj: Media & Communication Consulting, spol. s r.o.