Párty, na ktorej sa vyVENTYLuješ do sýta!

Predstavujeme vám novembrový VENTYL, ktorý sa tentoraz bude niesť v duchu najväčšieho DNB festivalu v našich končinách.

VENTYL vám opäť prinesie dvojstageovú multižánrovku, na ktorej si prídu na svoje milovníci lámaných, ako aj rovných beatov, čo zaručuje poriadnu dávku elektronickej tanečnej hudby pre všetkých pártychtivých ľudí.

Headlinerom akcie bude DJ KUKURICA, jeden z najznámejších a najuznávanejších slovenkých djov, ktorý na slovenskej DNB scéne úspešne pôsobí už viac ako 10 rokov. Jeho pestré sety obsahujú širokú škálu dnešného drum&bassu, od veselého liquidfunku až po energické hardstepové tracky. Na LIR warmup stagei sa vám predstavia aj českí hostia z POHON crew, ktorú zastúpia skúsení DJ-i DEKOR a SPOOL. Záver akcie bude patriť ROSSYEBALL BEAT-ovi, ktorý vás poriadne zahreje na zimný LIR svojim liquidfunk/jumpup-ovým setom.

Na nadupaný medzinárodný lineup sa môžete tešiť aj na FREE YOUR MIND stagei, na ktorom sa vám predstavia zástupcovia rovných beatov. Počas večera sa vám za gramofónmi predstaví ukrajinský rodák, už dlhé roky pôsobiaci na Slovensku – DJ COLE A.K.A. HYRICZ, známy aj svojou reláciou Minimatica na rádiu Digitally Imported, ktorý svojím setom zaručene vyVENTYLuje vašu myseľ. Supportovať na stagei ho budú Angličan Tone Le Bone a macedónsky DJ Radovan, obaja z Groovescience crew.

– Let it Roll warmup stage – drum & bass
KUKURICA
DEKOR
SPOOL
ROSSYEBALL BEAT

– Free Your Mind stage – / house / funky house / techhouse
COLE a.k.a HYRICZ
TONE LE BONE
RADOVAN

Vstupné: 4 eur
Štartujeme o 22.00hod.
Vstup do klubu od 18 rokov.
Facebook udalosť: https://www.facebook.com/events/1501178596832136/

thiswe2

Zdroj: VENTYL