Páteční noc ve Stormu rozduní Dope Ammo.

Páteční noc 1. prosince nabídne mejdan DNB Rodeo s britskou hvězdou Dope Ammo, který roztočí playery a vezme vás na okružní jízdu plnou kvalitního drum and bassu. V průběhu večera nebude chybět ani skvělý DJ support a to jeden z nejlepších českých DJs Volume Plus, dále zástupci bandy jump.up.cz N.E.D. a El Waca, které doplní resident Stormu Double You a v neposlední řadě HrouneX. Tento mejdan bezpochyby nabídne pestrou směsici hned několika subžánrů dnb, tak si to rozhodně nenechte ujít.

Dope Ammo, tato hudební formace působí na hudební scéně od roku 1996, kdy původně začala produkovat pod jménem „The Drunken Masters“. Značka labelu „Dope Ammo Records“ se zrodila o dva roky později. Pod tímto labelem se skrývá celá řada skvělých a kvalitních producentů, DJs a promotérů. V té době přichází první nahrávky, které se dostávají do vinyl shopů a rychle si získávají své publikum. Není snad nikdo, kdo by neznal veleúspěšnou skladbu Kill Bill, která se linula z repráků snad na každém mejdanu. Anglické BBC Radio 1 naopak servírovalo posluchačům podařenou věc Mastered Technique. V roce 2002 vyšel velmi očekávaný debut „Uprising“. O šest let později se však společná cesta jednotlivých členů rozchází a Dope Ammo se v tehdejším složení rozpadají. Nicméně produkce Dope Ammo nezaniká a i nadále pokračuje. Zasloužil se o to jeden ze zakladatelů – konkrétně Coco, který publiku servíruje nejen autorskou drum and bass tvorbu ale současně také produkci k videohrám.

V posledních letech se toto zvučné jméno zasloužilo o spoustu skvělých tracků, zajímavých remixů, podařených spoluprací a hlavně za sebou ve světě zanechává nesmazatelnou hudební stopu. Tuto hlavní hvězdu doplní kvalitní český support – Volume Plus, nebudou chybět zástupci z bandy jump.up.cz DJs N.E.D. a El Waca. Doplní je resident Stormu Double You a těšit se můžete i na HrouneX.

 LINE UP 

★DOPE AMMO / Dope Ammo Recs – UK★
★VOLUME PLUS / Drumbassterds + Let It Roll★
★N.E.D / Jump-up.cz★
★EL WACA / Jump-up.cz★
★DOUBLE YOU / Storm Resident★
★HROUNEX★

◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤

VSTUPENKY:
► VSTUP NA MÍSTĚ / ENTRY AT THE DOORS:  50 CZK < 22:00> 120 CZK

FACEBOOK:
https://storm-club.cz/dopeammo_event

Zdroj: TS