Paul Project ponúka v novom singli aj hip-hopovú tsunami!

Paul Project vstúpil na tanečnú scénu singlami Love is gone a She said, ktoré zarezonovali aj za hranicami Slovenska. Autor celého projektu Pavol Petrik prichádza do tretice s novinkou pod názvom Ak to musí byť, pričom na rozdiel od prvých dvoch skladieb v nej ponúka hneď niekoľko jasne definovaných odlišností. Hneď tou prvou je využitie slovenského jazyka.


„S producentom a spoluautorom Vladom „Randym“ Gnepom sme rozmýšľali, či aspoň refrén neurobíme v angličtine. Na začiatku sme sa Paul Projectu snažili dať tajomný nádych, no postupne odkrývame karty a ukazujeme, že za ním stoja iba slovenskí hudobníci a producenti,“ vysvetľoval Pavol Petrik, ktorému s otextovaním refrénu pomohol Miro Jaroš.

Hoci už skladba She said načrela do hip-hipových vôd, Paul Project sa do nich naplno ponorili až pri aktuálnom singli. Pomocnú ruku v tomto prípade podal Opak, ktorý pre spoluprácu odporučil Suverena. „Paradoxom je, že so Suverenom sme sa osobne ešte nestihli stretnúť.  Dnešná doba však vďaka technologickému pokroku ponúka aj takúto formu komunikácie, ktorú môžeme pokojne vybaviť cez mobil, či internet a poslucháč si to ani nevšimne. Suvereno teda nahral všetky party u Opaka a ostatné sme dokončili u Randyho,“ uviedol P. Petrik. 

Pôvodným plánom P. Petríka bolo vypustiť nový singel do éteru pred začiatkom letnej sezóny, no osud zariadil okolnosti inak. Ako hudobník dodal, vždy inklinoval k prepojeniu tanečnej scény s hip-hopovými variáciami a preto skladbu považuje za ďalší splnený hudobný sen. „Dnes som rád, že sme s uvedením piesne počkali. Počas pauzy, ktorú sme si dopriali, sme získali na skladbu nový pohľad a tak verím, že sa bude ľuďom páčiť. Chceli sme vyskúšať opäť niečo nové a z toho dôvodu sme sa rozhodli pre hip-hop, ktorý momentálne hýbe svetom,“ dodal P. Petrik.

Zdroj: Imrich Makó, PR a produkčný manažér / GRAND STUDIO, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET