Paul Simon je naspäť! Po piatich rokoch vydáva nový štúdiový album!

Americký spevák a skladateľ Paul Simon prichádza s novým štúdiovým albumom. Vydáva svoj ďalší autorský album, ktorý pomenoval Stranger To Stranger. Paul Simon patrí medzi najväčšie americké legendy. Jeho hudobná kariéra sa začala už pred viac ako 50 rokmi, do povedomia verejnosti sa však dostal najmä ako člen folkového dua Simon & Garfunkel, s ktorým nahral mnoho známych hitov.

Od roku 1970 sa Simon naplno venuje svojej sólovej kariére, počas ktorej vydal vyše 10 štúdiových albumov, niekoľko live albumov a kompilácií. Fanúšikom sa posledný raz pripomenul v roku 2011, kedy vyšiel jeho vynikajúci album So Beautiful Or So What. Ten bol nielen fanúšikmi, ale aj odbornou kritikou prijatý s nadšením.

Aktuálne sa Paul Simon snaží tento úspech zopakovať s novinkou Stranger To Stranger, ktorá sa na trhu objaví digitálne, na CD a tiež na vinyle. Album bude v základnej verzii pozostávať z 11 songov, deluxe verzia albumu prinesie ďalších 5 bonusových skladieb. O produkciu sa postarali Andy Smith a Roy Halee, ktorý sa podpísal pod mnohé hity už spomínaného dua Simon & Garfunkel.
paul_simon

Paul na novinke Stranger To Stranger opäť inklinuje k elektronickej hudbe . Pri nahrávaní mu vypomáhal aj taliansky electronický umelec Clap! Clap!, ktorý s ním nahral tri songy.  Napriek tomu si Simon zachováva aj naďalej svoju pesničkársku tvár, čo potvrdzuje aj prvá ochutnávka z albumu, ktorou je song Wristband. Ten jednoznačne dokazuje, že tešiť sa môžeme na mimoriadne vydarený hudobný počin, ktorý je právom považovaný za jeden z najočakávanejších titulov tohto roka…

Paul Simon sa vracia po piatich rokoch s novým albumom. Nenechate si ujsť jeho novinku “Stranger To Stranger“, ktorá vychádza pod hlavičkou Universal Music.

https://www.paulsimon.com
https://www.facebook.com/paulsimon

Zdroj: Universal Music s.r.o.