Paul Van Dyk prvýkrát na Slovensku exkluzívne open air!

ONLY OPEN AIR Festival predstavuje prvé mená pre rok 2015. Fanúšikovia tanečnej scény sa môžu štvrtýkrát tešiť na veľkolepý SUMMER SEASON GRAND OPENING, pretože v priebehu dvanástich hodín sa na pódiu vystrieda DJ-ská svetová špička. Zárukou skvelej zábavy budú aj top talent Ben Nicky a trance legenda Paul van Dyk.

Naposledy sme Paula van Dyka privítali tento rok v máji v košickej Steel Aréne. V roku 2015 zahrá dvojnásobný najlepší DJ na svete len na Zlatých Pieskoch a zároveň to bude jeho prvá open air show u nás, čím bude zážitok z jeho vystúpenia absolútne dokonalý. Rovnako platí, že aj Ben Nicky sa predstaví v budúcom roku exkluzívne iba na OOAF.

„Pre ONLY OPER AIR Festival 2015 máme pripravených osem svetových mien. Ako prvých uvádzame Paula van Dyka a Bena Nickyho, ktorí sú síce z dvoch rozdielnych generácií, ale ich šou patria medzi najlepšie, aké svetová tanečná scéna v súčasnosti môže ponúknuť. Predstavovať Paula je asi zbytočné, pretože jeho ocenenia hovoria sami za seba, ale sme si istí, že v najbližších rokoch bude práve Benova hviezda stúpať veľmi prudko nahor,“ vysvetľoval Ľuboš Virág z agentúry Celebration.

Ďalšie mená budú zverejňované postupne, no pripomenieme, že v minulosti si niekoľkotisícový dav na Zlatých pieskov podmanili Nicky Romero, Hardwell, Tiësto a Armin van Buuren, či tento rok hviezdna deviatka Afrojack, Martin Garrix, R3HAB, Pete Tong, Sander van Doorn, Jaydee, Judge Jules, Omnia a Firebeatz. Keďže OOAF sa stal slovenskou mekkou tanečnej scény a podiel na tom má aj atmosféra, o ktorú sa starajú práve jeho návštevníci, organizátori pripravili opäť viacero noviniek, medzi ktoré patrí napr. umiestnenie SILVER a GOLD V.I.P. na novom mieste. „Tento rok sme pripravili stage v podobe otvorenej knihy s nasadením jedinečnej kombinácie špeciálnych efektov, vrátane 3D mapingu, no keďže vývoj napreduje a my nechceme zaostávať, už teraz pracujeme na tom, aby sme aj v tomto smere opäť ponúkli jedinečnú a nezabudnuteľnú šou,“ zdôraznil Ľ. Virág.

OOAF_2015

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.