Pendulum, James Zabiela, Timo Maas a ďalší na Only Open Air festivale v Prahe!

Only Open Air Festival se rozrůstá o další hvězdy taneční scény!Dvanáctihodinová show, které bude vládnout Calvin Harris, pojme celkem devět umělců, kteří zastupují různé taneční styly.

Ve většině případech to jsou osobnosti, které patří ve svém oboru k nejrespektovanějším a už jen jejich sólové vystoupení stačí k tomu, aby vyprodali halu či klub.

Od 7.5. budou uvolněny také vstupenky kategorií VIP Silver a VIP Gold. Téměř polovina všech vstupenek má již svého majitele.

V denní části festivalu (17:00 – 22:00) vystoupí:

Calvin Harris – Výborný dj a producent a člověk se skvělou pověstí, který život naplňuje tím, co jiné dělá šťastnými – skvělou hudbou plnou originálních melodií, které v současné době poráží i hity Davida Guetty.

R3hab – Od roku 2012, kdy vyhrál cenu IDMA v kategorii „Breakthrough artist“, letí tento holandský dj s marockými kořeny strmě vzhůru. S kolegy Afrojackem a Chuckiem tvoří pevnou základnu moderní holandské house music. Jeho četná produkce a seznam exkluzivních remixů pro největší popové hvězdy budí u jeho kolegů určitě nemalou závist.

Mark Knight – Rytíř, který se už léta bije za kvalitní taneční hudbu, která z něj udělala respektovanou osobnost napříč všemi žánry. Pozor! Do Prahy přijíždí osobně zakladatel Toolroom Records.

Eva Shaw – Krásná a za djským pultem nekompromisní Holanďanka s kanadským původem suverénně proniká do světového ženského djingu, kterému vládnou např. Nervo nebo Rebecca & Fiona. Podporu jí neskrývá Tiësto ani Calvin Harris, který ji hned nabídl vydávat na jeho labelu Fly Eye.

V rámci noční části festivalu (22:00 – 05:00) vystoupí:

Dominique Jardin – Za svou kariéru je málo hudebních stylů, které by tato nadaná Rakušanka neokusila. Během více jak 12ti let vystupovala po téměř všech významných evropských klubech. Rok 2014 je u ní ve znamení nové produkce a také tour, které výstižně nazvala Big Bang Boom.

Pendulum – Inovátoři lámaných beatů, kteří si po kapelové formaci odskočili do projektu Knife Party a zase zpět, přehodí festivalové BPM na vyšší rychlostní stupeň. Hity z alb In Silico, Hold Your Color nebo Immersion zná domácí publikum velmi důvěrně. V Praze tentokrát v djském setu.

Dubfire – S definicí minimal techno = minimal fun byste u této legendy techno scény nepochodili. Dubfire a jeho osobitý styl je jednou z hlavních sil, které drží dlouhodobě tento hudební styl na vzestupu. Po šesti letech jsme se ho opět dočkali v ČR!

James Zabiela – Komu jinému by měla firma Pioneer svěřit své technologické vymoženosti na testování než právě těm, kteří je využívají na maximum a dost možná jim k vyjádření své veškeré kreativity ani tak nestačí. James Zabiela je jedním z nich. Progresivní zvuk ve vše podobách přichází tentokrát ze Southamptonu z kvalitní úrody labelu Renaissance.

Timo Maas – Veterán, který je v ČR synonymem pro první festival Creamfields u nás, a jeden z nejuniverzálnějších djů, který vás sice někdy překvapí, ale vždy jen v tom dobrém slova smyslu. Ať už je to techno nebo různé polohy house music. Ve 44 letech patří k těm, kdo si zažili zlatou éru taneční scény a na rozdíl od některých svých kolegů ji stále prožívají. Stejně jako např. Dubfire, vedle kterého začal svou první klubovou rezidenturu, nás Timo Maas zásobuje skladbami, ke kterým je třeba producentsky vyzrát. Loňské album Lifer je toho důkazem.

Calvin Harris – Only Open Air Festival
08. 08. 2014, 17:00 – 05:00
Incheba Expo Praha
Calvin Harris, R3hab, Mark Knight…
www.celebration.sk
www.ticketportal.cz

10176270_1411567025777910_8211521662385941347_n

Zdroj: Celebration