PETER ARISTONE  & TOM YVE – WISHING WELL (REMIX)

S nadšením oznamujeme vydanie remixu piesne „Wishing Well“ od speváka a skladateľa Petra Aristoneho, ktorú zremixoval talentovaný DJ a producent Tom Yve. Remix je dostupný na všetkých hlavných streamovacích platformách od dnes 14. júna 2024 a prináša svieži pohľad na túto obľúbenú skladbu.

„Wishing Well“ je výsledkom spolupráce štyroch talentovaných skladateľov: Petra Čerevku, Marcusa Winthera, Kaspera Larsena a Tomáša Herajta, pričom text napísal Marcus Winther. Remix od Toma Yve pridáva skladbe nový dynamický rozmer, ktorý určite zaujme fanúšikov elektronickej tanečnej hudby ale určite aj pôvodných poslucháčov.

Peter Aristone je známy svojím jedinečným hudobným štýlom, ktorý kombinuje prvky rocku, popu a alternatívy. Jeho medzinárodná kariéra sa začala v roku 2014 a odvtedy vydal niekoľko úspešných albumov a singlov, ktoré rezonujú s poslucháčmi po celom svete. Na Petra sa môžete tešiť tento rok aj na Pohoda Festivale.

Tom Yve, známy svojimi energickými remixami a živými vystúpeniami, opäť preukázal svoj talent v tomto projekte, pričom remix „Wishing Well“ sľubuje byť letným hitom.

Pre vypočutie remixu „Wishing Well“ navštívte oficiálne profily na streamovacích platformách:
https://www.youtube.com/watch?v=tD2gTS_fzOw
https://open.spotify.com/album/4y2gsYZ0aPdTRbSbtIus2R
https://music.apple.com/sk/album/wishing-well-remix-single/1750083398?l=sk

TS