Peter Nagy nahráva nové CD, kde fanúšikovia nájdu „ROCKmi overené“ hity!

Spevák, skladateľ, textár a producent Peter Nagy finalizuje nový album s názvom „ROCKmi overené“! Legendárny hitmaker poteší fanúšikov nestarnúcimi skladbami v nových aranžmánoch.

Priaznivci sa môžu tešiť na koncertné hity Petra Nagya a skupiny Indigo v rockovom prevedení. Na novom CD nájdu fanúšikovia  aj dva bonusy „Udobrenia“ a „Agáty“ v sprievode klavíru a ženského sláčikového kvarteta. Úspešný skladateľ predvedie svoje hity čoskoro aj naživo. S turné Peter Nagy THE BEST OF 30 ROKOV mieri do 11-tich slovenských miest!

Známy hitmaker Peter Nagy pôsobí na hudobnej scéne už 30 rokov. Legenda česko-slovenskej hudby má na konte 16 albumov, z ktorých sa doteraz predalo vyše dva milióny nosičov! Peter Nagy sa teraz rozhodol potešiť fanúšikov novým albumom s názvom „ROCKmi overené“. Novinku plnú nestarnúcich hitov v nových aranžmánoch môžu priaznivci očakávať už čoskoro.

„Album má názov, ktorý presne vystihuje o čom je: PETER NAGY „ROCKmi overené“. Za 30 rokov koncertovania s mojou kapelou, sme vždy niečo zmenili  na piesňach, ktoré asi poznáte, tak aby sme nezmenili ich podstatu-melódiu a text. Myslím si, že piesne by sa mali nahrávať až po rokoch hrania na koncertoch, keď sú vyhraté a zrelé a nie, keď sú úplne nové. Ale v dejinách súčasnej hudby a v uponáhľanej dobe sa tak nikdy nestalo… Mal som vždy pocit, že by bolo dobré znova nahrať niektoré z mojich známych piesní tak, ako ich hrávame s kapelou na koncertoch.“ Vysvetlil Peter Nagy.

INDIGO 2015_Chart s_2a

Nové CD „ROCKmi overené“ fanúšikov poteší zľudovenými hitmi Petra Nagya a skupiny Indigo v rockovej úprave. Úspešný skladateľ však nezabudol na milovaný reggae štýl či na romantické skladby.

Mám slabosť na reggae, preto nebude chýbať pieseň „Korálky od Natálky“. Skladba „Zuzka“ dostala „zhulenecký“ reggae župan. Ľudia na CD nájdu aj dva bonusy. Skladby „Udobrenia“ a „Agáty“ v romantickej verzii len s klavírom a ženským sláčikovým kvartetom. Tento tím poskladal Milan Adamec z členov orchestra Národného divadla a Slovenskej filharmónie.“ Doplnil Peter Nagy.

Nagy_Jombik studio 1

Ikona českej a slovenskej hudobnej scény Peter Nagy nahráva nový album s kapelou Indigo. V štúdiu sa zavreli v zostave Mišo Kovalčík – gitarista a kapelník, Luboš Ďurech – basgitarista, Marek Mečiar – klavírista a Jan Lau – bubeník. 

„Mám skvelú kapelu. Príchodom rockového gitaristu Miša Kovalčíka sa začala éra kapely Indigo s oveľa gitarovejším zvukom. Nový album práve finalizujeme. Mixuje ho jeden z najlepších zvukárov Česko-slovenska Ivan Jombík. No nič sa nedá stihnúť bez nestíhania, v našej branži sme zvyknutí na chaos.“ Smeje sa Peter Nagy.

INDIGO in studio

Spevák Peter Nagy zároveň pokračuje v oslave 30-tich rokov na hudobnej scéne a  onedlho vyráža na turné po Slovensku. Fanúšikov čaká 11 koncertov pod názvom „THE BEST OF 30 ROKOV“. Nenechajte si ujsť koncert plný hitov, ktorými hudobná ikona už tri desaťročia teší všetkých priaznivcov. Megahity ako „Sme svoji“, „Láska je tu s nami“,  „Kristínka iba spí“ či „Posledný krát“ zaručene rozospievajú a roztancujú publikum. Vstupenky na veľkolepú oslavu Peter Nagy THE BEST OF 30 ROKOV sú dostupné v sieti www.predpredaj.sk a v miestnych pokladniach.

Peter Nagy THE BEST OF 30 ROKOV
18.5.2015 MARTIN
19.5.2015 RUŽOMBEROK
20.5.2015 TRENČÍN
22.5.2015 ŽILINA
23.5.2015 BOLERÁZ – festival
2.6.2015 ZVOLEN
3.6.2015 BANSKÁ BYSTRICA
4.6.2015 PRIEVIDZA
8.6.2015 PIEŠŤANY
9.6.2015 NITRA
10.6.2015 LUČENEC

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Peter Nagy