Piatková predpoveď hlási zvýšený TLAK v priestoroch Nu Spirit Clubu!

DJ Yanko Kral prinesie aj v októbri do clubu party, z ktorej budete cítiť niekoľko dní tlak! V piatok 16. októbra sa na obe pódia postaví créme de la créme slovenskej dub&bass music scény, menovite DžunyJa G, Selecta Cifiman, Kowič, Toochkny deejay a Yanko Kral.

mainstage
8pm – 10pm kowič warmup lounge set
10pm – 12am selecta cifiman
12am – 3am toochkny deejay
3am – end b2b

excelentstage
1am – 3am džunyja g
3am – 6am yanko kral

entry
8pm – 10pm 2€
10pm – 3am 5€
3am – 6am 3€

Na hlavnom floore si budete môcť vychutnať hudbu ako stvorenú na návrat na pieskové pláže Jamajky – dvojice Kowič a Selecta Cifiman vás veľmi rýchlo naladí na vibe v rytmoch dancehallu, reggae, dubu aj hip-hopu.

Toochkny deejay alias Magálová je už roky spojený so značkou Nu Spirit, kde si vybudoval povesť skvelého bassového DJa. Toochkneho selekcia s ľahkosťou spája súčasný sound britských ostrovov aj overených klubových bangerov do mixu, ktorý zdvihne ručičku tlakomera do nebezpečných hodnôt.

DžunyJa G začínal v Bratislave ako rezident legendárnej Spojky či spoluorganizoval festival Wilsonic. Okrem neuveriteľnej schopnosti kombinovať snáď všetky žánre vo svojich setoch je aj popredným ambasádorom Red Bull Music Academy pre Slovenskú a Českú republiku. Jeho freestylový set zaznie po boku Yanka Krala na excelent stagei

Čerešničkou na torte bude tradične Yanko Král, ktorého pravidelne treba nadránom spoza mixu vyháňať metlou. Až do skorých ranných hodín bude kraľovať spodnému Excelent stageu so svojim mixom UK garage, bass music a trap, kedy aj tým posledným dôjde, prečo nazval túto party#tlak.

FB: www.fb.com/events/1653603164862284/

web

Zdroj: Nu Spirit