Piaty ročník Amfik Šírava festu už tento piatok

Obľúbený festival na Šírave klope na dvere. Piaty ročník Amfik Šírava festu napíše svoju ďalšiu kapitolu už najbližší piatok 26.7.2024. Táto tradičná hudobná letná akcia už neodmysliteľne patrí k amfiteátru na Zemplínskej Šírave.

Tento ročník bude jednodňový a predstavia sa zaujímaví interpréti. Festival odštartuje kapelkou zo Sobraniec – Good Road, prvýkrát sa na Šírave predstaví aj nový hudobný objav – Alan Murín. Už tradične nesmie chýbať ani kapela z východu, ktorá nevynechala doteraz ani jeden ročník festivalu a to Heľenine Oči.

,, My už bez tejto kapely ani nechceme organizovať náš fest. Doteraz ako jediný interprét, sa predstavili na všetkých našich ročníkoch a nevynechajú ani ten najbližší“ povedali organizátori festivalu a doplnili ,, Ľudia na Šírave milujú Heľenine Oči a keď pominulé roky nemohli u nás vystúpiť, tak sme radšej festival ani neorganizovali“ dodali s humorom na záver.

Okrem nich sa návštevníci môžu tešiť aj na kapelu Polemic, ktorá ich určite poriadne roztancuje a naladí na rapera Patrika ,,Rytmusa“ Vrbovského, ktorý sa na Šírave predstaví po desiatich rokoch a určite odpáli svoju jedinečnú show. Amfik Šírava fest teda opäť sľubuje poriadnu jednodňovú dávku kvalitnej slovenskej hudby.

TS