Pilotná jazda bratislava-inline po piaty raz na Slovakia Ringu.

Bratislava. Korčuliari v hlavnom meste sa pomaly ale isto začínajú tešiť na piatkové večerné jazdy. Akcia bratislava-inline vstupuje do druhej dekády a už piaty raz pred samotným štartom v Bratislave ponúka pilotnú jazdu na automoto okruhu Slovakia Ring.

Možnosť zakorčuľovať si po bezchybnom asfalte využije každoročne vyše 300 korčuliarov. Tento rok tým jediným dňom v roku, kedy sa Slovakia Ring uzavrie pre nás, bude štvrtok 19. júna v čase od 19.00 do 21.00. Vítaní su nielen korčuliari, ale aj cyklisti, kolobežkári, skateboardisti či bežci – jednoducho všetky bezmotorové športy.

ring_05

K dispozícii bude celá 5,922 metrov dlhá a 12 metrov široká trať. Na jazdu nie je potrebná žiadna registrácia a je zdarma pre všetkých – mladých, starých, jednotlivcov, dvojice, rodiny s deťmi,… pre každého, kto vie korčuľovať a brzdiť. Slovakia Ring sa nachádza v obci Orechová Potôň, len 36 km od Bratislavy, takže určite nezaváhajte a rovno po práci zbaľte seba, rodinu, kamarátov a známich a poďte sa naladiť na víkend – veď štvrtok je predsa malý piatok !

_19. júna 2014 | štvrtok
_Slovakia Ring | Orechová Potôň
_GPS: 48° 3’14.00″ S, 17° 34’14.87″ V
_19.00 štart
_21.00 koniec
_trať: 5,922 m dlhá | 12 m široká | bezchybný asfalt | 4 horizonty

www.bratislava-inline.sk
facebook event

11. ročník bratislava-inline

11. ročník letných korčuliarskych piatkov sa bude konať každý piatok počas celých letných prázdnin od 27. júna do 29. augusta 2013. Sú to organizované prejazdy po cestách v sprievode polície, inline teamu a prvej pomoci. Cesty nie sú úplne uzavreté, doprava sa zastavuje priebežne. Stretávanie sa začína vždy o 20.00 v oddychovej zóne za Auparkom alebo za novostavou Slovenského národného divadla, štartuje sa o 21.00 a končí približne o 22.45 návratom na miesto štartu. Striedať sa bude viacero trás v dĺžke približne 12 km, v pláne sú aj úplne nové trasy. Jazdy sa konajú len v prípade dobrého počasia, oznámenie o konaní akcie sa robí vždy v piatok v čase obeda. Tento rok sa opäť uskutočnia aj jazdy v ďalších mestách: Trnava (21.6.), Nitra (19.7.) a Piešťany (23.8.).

Slovakia Ring

Slovakia Ring, špičkové výcvikové zariadenie pre motoristov, prináša jedinečnú šancu zdokonaliť svoje vodičské schopnosti, vyskúšať si rýchlu jazdu, precvičiť techniku alebo si len jednoducho vychutnať radosť zo slobody za volantom. Súčasťou areálu je Driving academy – profesionálne centrum bezpečnej jazdy, profesionálne vzdelávanie vodičov všetkých vodičských skupín.

Zdroj: bratislava-inline / www.bratislava-inline.sk