Pipes and Pints sa vracajú na české pódia!

Úspìšná kapela Pipes and Pints, která v letošním roce přerušila svoji činnost, se po pauze vrací ke koncertování. Na oslavu svého návratu připravila koncert na 2. února v Lucerna Music Baru. Následnì kapela vyrazí na Mighty Božkov Tour po českých zimních střediscích.

Pipes and Pints se v únoru vrátí k živému hraní po nìkolikamìsíční pauze: „Po dlouhém zvažování jsme se domluvili, že nebudeme zahazovat to, čeho jsme společnì dosáhli. Rozhodli jsme se i nadále pokračovat v pùvodní sestavì“, komentuje situaci Vojta, který obstarává vokály a hru na dudy, pro kapelu typickou.

Pipes and Pints

Velký návrat ztracených synù punkrocku doplní na koncertì v Lucerna Music Baru vystoupení dvou dalších skupin. Nálož ska, rocksteady a 2 tone zajistí britští Buster Shuffle, kteří naposledy uchvátili Cross Club i Klub 007 Strahov a vždy se do Prahy rádi vrací. Show odstartuje objev Bandzone Showcase 2011, kapela Wild Tides se svým divokým pódiovým projevem a skvìle podaným surf punkem jako vystřiženým z Pulp Fiction.

Mighty Božkov Tour pak bude pokračovat po českých zimních střediscích a vystřídají se na nìm i další české kapely jako Fast Food Orchestra nebo The Spankers. Více informací o Mighty Božkov Tour je na www.mightysounds.cz.

Pipes and Pints ,
Buster Shuffle (UK),
Wild Tides
2. února 2012
Lucerna Music Bar
start: 19:30
vstup: 250 Kč

Zdroj: HPK-Productions s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET