Pleasure Island 2011: Fedde Le Grand!

Ještì vám zní v uších úžasný set Fedde le Granda ze sobotní Sensation? Pro všechny fanoušky tohoto skvìlého holandského DJe a producenta, který v sobotu opìt rozpumpoval celou O2 arenu, máme skvìlou zprávu. Fedde le Grand bude jedním z headlinerù letošního ročníku festivalu Pleasure Island!

 Fedde le Grand nenápadnì přešel z mezinárodního hitparádového hitu „Put Your Hands Up for Detroit“ z roku 2006, k vytvoření pozice jednoho z nejžádanìjších houseových DJs planety, a dál úspìšnì dobývá taneční parkety po celém svìtì. Jeho další hity jako „Let Me Think About It“ či jeden z posledních hitù „Let Me Be Real“, které se držely v top desítce slavné hitparády MTV Dance Floor Chart, určitì také znáte. Se zdánlivì nikdy nekončící sérií hitparádových hitù a remixù, a s jeho schopností hrát pro davy jako žádný jiný, je snadné pochopit, proč Fedde Le Grand patří mezi ty nejoblíbenìjší. Tento smyslný holanďan, majitel labelu Flamingo Recordings a držitel nìkolika svìtových cen i nominací, má za sebou další náročný rok. Rok, který ho opìt posunul o další krok ve své kariéře.

Fedde Le Grand

Fedde le Grand má na svém kontì kromì úspìchu se svým posledním albem „Output“, na kterém spolupracoval s takovými jmény jako Rob Birch (Stereo MCs), Will.i.am, Mr. V (NYC), Mitch Crown, Ida Corr, Camille Jones a Andy & Dorothy Sherman,  také remixy pro hvìzdy jako jsou Madonna, Robbie Williams, Will.i.am či Martin Solveig. Je držitelem nìkolika svìtových cen i nominací za svou produkci.

Na srpnovém festivalu Pleasure Island, Fedde le Grand vystoupí v rámci hlavní open-air main stage po boku dalších neménì známých jmen, jakými budou Mark Knight, Sander van Doorn, či Sunnery James & Ryan Marciano.

www.feddelegrand.com
www.facebook.com/feddelegrand
www.myspace.com/djfeddelegrand
www.twitter.com/DJFeddeleGrand
www.youtube.com/feddelegrand

Pleasure Island 2011

Zdroj: United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET