Plus Mínus protestuje unplugged!

Kapela Plus Mínus podporuje protesty Gorila svojským spôsobom. Nahrala v štúdiu nanovo svoju staršiu skladbu „najvyšší čas“ ,ktorej text vyzýva verejnosť aby dala najavo svoju nespokojnosť s politickou scénou nielen na Slovensku ale aj vo svete.

Kapela má momentálne koncertnú pauzu, pretože bubeník Dodo a gitarista Hulo koncertujú s Inekafe na ich tohtoročnom turné. Práve preto sa spevák Gza a gitarista Wayo,rozhodli nahrať túto skladbu unplugged. Za mikrofónom stál len Gza, všetky strunové nástroje nahral v štúdiu Wayo a za mixom sedel Matejom Turcer z From Our Hands. Dodo si odskočil na pár minút od Inekafe,aby v štúdiu nahral bicie nástroje.

Ku skladbe vzniklo aj krátke video zo štúdia. Nie je to však oficiálny videoklip Plus Mínus. Vo videu sú použité aj zábery z protestu Gorila na námestí SNP v Bratislave, na ktorých sa niektorí členovia kapely zúčastnili. Z dôvodu časového zaneprázdnenia všetkých členov kapely PLUS MÍNUS sa vo videu objaví len Gza,Wayo a Matej Turcer.Video nájdete na youtube.com alebo na stránkach kapely Plus Mínus.

Plus Minus
pre stiahnutie plagatu v pdf kliknite na obrázok

Zdroj: wayoutbooking.com
Publikoval: Redakcia GREGI.NET